Адвокати на убиеца на Милен Цветков спешно прехвърлят имоти и фирми

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Трима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков – Кристиян Николов, по спешност са започнали да прехвърлят имущество и фирми на трети лица чрез фиктивни сделки, алармира пред Lupa.bg юрист, запознат със схемата.

Дара Екимова с разтърсващи думи за Милен Цветков и покойния си бащаПевицата Дара Екимова, която е дъщеря на Ива Екимова и загиналият при катастрофа музикант Дими от Сл…Apr 20 2020vijti.com

Неговите колеги са се активирали под пара още сутринта и са започнали да променят собствеността на имоти, апартаменти, автомобили, фирми и банкови сметки на родителите на надрусания шофьор – Десислава Крумова Пешева и Асен Александров Николов.

„Целта е повече от ясна – когато нямаш нищо на твое име, няма как да платиш и голяма кръвнина за убийството на Милен Цветков”, разкри нашият източник. И апелира нито една сделка на фамилията да не бъде вписвана в Търговския регистър.

Lupa.bg призовава главният прокурор Иван Гешев да наложи запор на цялото имущество и банкови сметки на фамилията, близка до подсъдимия олигарх Миню Стайков и да не се признават никакви сделки със задна дата, за да може децата на журналиста да бъдат поне финансово компенсирани за загубата на своя баща.

Аудито Q7 с номер СА7222ХА, с което бе блъснат Милен Цветков, се води собственост на фирма „Десислава Пешева-Комерс” ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в „Сис индъстрис”, „Топаз продакшън” и Винпром „Карнобат”. Във фирма „АС ОПТИМУС” ЕООД Пешева е съдружник с бащата на джигита – Асен Александров Николов, който е свързан с нея в още 8 фирми.

През деня днес майката на Кристиан Николов бе задържана за 24 часа, защото е собственик на автомобила. Органите на реда ще изясняват защо го е дала на сина си да го шофира.

Адвокатите на Миню Стайков – Лъчезар Таков и неговият син, са поели защитата на 22-годишния изверг. По-рано майката на шофьора, убил Милен Цветков в жестокото автомеле, пристигна в СДВР, придружена от свой адвокат.

По-рано днес мярката за задържане на джигита бе удължена на 72 часа. Междувременно Икономическата полиция започва проверка на средствата, с които е закупен луксозният му джип. Николов има шофьорска книжка от 2016 г. и едно регистрирано нарушение до момента.

Милен Цветков с пророчески думи няколко месеца преди инцидента: „Не ми се умира между някакви ламарини“! И още: Вчерашният Великден бе почернен от една голяма загуба за света на журналистиката у нас – в нелеп …Apr 20 2020vijti.com

Източник:лупа

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!