Ясновидката Елка Стефанова: Минете по тялото си с яйце, за да видите имате ли магия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Елка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, семейна и лична магия. Прилага древнотракийския метод восъколеене и е една от първите, която го популяризира в нашето съвремие. В последните години восъколеенето е хит сред колегите ѝ – предупреждава, че силата не е в самото леене, а в кодовете, които се използват. Непрофесионалното восъколеене довежда до поредно разочарование. Ако не се помогне, хората изпадат отново и отново в безпътица.
Тайните на магията и силата на древния тракийски ритуал на гадаене по восък великотърновската гадателка е наследила от своята прабаба по бащина линия. Ясновидката е сред най-доказаните имена в развалянето на магии.
Ясновидката Мариана Везнева: Потопът ще залее първо Англия, а ето какво очаква България ВИДЕОМариана Везнева по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е архитект…Aug 6 2019vijti.com

По нейни думи те биват четири вида – за любов, омраза, болест със смърт, финансови загуби и житейски провали. Елка обяснява, че симптомите, по които можем да разберем, че сме подвластни на подобен тип намеса, са безпричинно главоболие, рязко вдигане на кръвното налягане, силна непоносимост между близки, промяна в отношенията между хората, неустановени медицински диагнози, безсъние, обръщане гръб на семейното огнище и промяна в предпочитанията към доскоро безинтересни личности. Прибързани и грешни действия. Напускане на семейството, привързване към алкохола и силно изразена агресия.
„Когато магията е стара, често се проявяват симптомите на шизофрения, сомнамбулизъм, привидения и желание да убиваш с определена мотивация, граничеща за другите хора с лудост“, допълва още ясновидката. Според нея всяка магия, сътворена от човек, може да се развали.

„Черната магия за смърт и живачната са най-сложни. Ползват се ритуали, молитва и воденична вода. Който не умее да разваля магии, по-добре е да не се захваща. Рисковете не са за пренебрегване. Много хора вече го знаят от личен опит“, предупреждава Стефанова.
Тя допълва, че невинаги неприятностите в живота на човек са от магия. Гадателката дава и няколко насоки как лесно да разберем дали сме за лекар, дали сме под въздействието на зла сила, или просто се намираме в труден период. „По пълнолуние вземате едно яйце, снесено в събота. От кръста на горе към главата, до фонтанелата, минавате с яйцето, като острото сочи нагоре. Това яйце оставяте на терасата или на земята през нощта. Ако на сутринта от лявата страна на яйцето има червеникаво кръгче, приличащо на печат, се обърнете към лекар. Ако на върха на яйцето има 3-4 черни точки, имате направена магия. Желателно е да се обърнете към човек, който да я неутрализира“, обяснява ясновидката.

В случай че намерим муска в дома си, Стефанова призовава да не я отваряме. „Едва ли ще разберете какво е написано. Всеки, който кодира силата на муската, ползва свой скрит шифър. Задължително е само да се хвърли в река. Никога не я пускайте в тоалетната. Никога не я горете. Ако сторите това, обричате вас и своите близки на злини“, допълва феноменът от Велико Търново.
По нейни заръки не бива и никога да хвърляме жар от печката или гореща вода от пране, защото по този начин активираме злите сили. Елка обяснява, че за направата на магии се използват различни неща – лични вещи, снимки, коса, нокти. „Кодират се предмети и се внасят в домовете на жертвите. Използват се кръв, вода от мъртвец, кости на риба, сапун, игли, конци, лют пипер, съчки от щъркелово гнездо“. Ако открием такива, ясновидката е категорична, че трябва да се обърнем към специалист за разваляне на магия.
Източник: ретро
Прочутата ясновидка Соня Щерева дава надежда: България ще се оправи през 2020Ясновидката Соня Щерева е популярна в цялата страна с феноменалните си възможности да предрича и най…Aug 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!