Ще ви покажа примери как жените носят дрехите неправилно и след това се оплакват, че „дрехите ги правят дебели.“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съвременната мода позволява на жените с всякакъв размер да изглеждат страхотно. Въпреки това, не всеки знае как правилно да подчертае силните си страни.

Това води до грешки, които за щастие са лесни за коригиране. Нека да разгледаме няколко примера за това как да създадете модерен външен вид , независимо от размера на дрехите.

Подобряване на детайлите

правила облекло

Снимка: Pinterest

Изображението на първата снимка изглежда безлично и незабележимо. Блузата, оставена да виси свободно, придава допълнителен обем на коремната област, а черните обувки визуално скъсяват краката.

Достатъчно е да подчертаете талията си, като подпъхнете единия ръб на блузата и да добавите бижу на шията, акцентирайки върху деколтето, и визията става много по-привлекателна. Бежовите обувки удължават краката ви, правейки визия лека и елегантна.

Използване на наслояване

облекло слоеве

Снимка: Pinterest

Тънките тениски изглеждат страхотно в многослойни визии. Например, хвърляйки бяла риза отгоре, можете да скриете пълнотата на ръцете и гънките от бельото си. Белите маратонки, заместващи черните обувки, правят външния вид по-елегантен.

Правата пола с висока талия е идеалният избор за тези, които искат да подчертаят извивките си.

Ролята на аксесоарите

роля аксесоари

Снимка: Pinterest

Аксесоарите играят ключова роля в създаването на стилна визия. На снимката вляво моделът е облечен в безформена рокля, наподобяваща „нощница“. Но като добавите колан около кръста и стилни казашки ботуши, жената се превръща в елегантна дама.

Подобрете формата си с колан

колан оформящ талията

Снимка: Pinterest

В оригиналната версия бургундска рокля, допълнена от остарели обувки, прави фигурата права и я лишава от женственост. Но колан на талията и голи „балеринки“ коренно променят външния вид, придавайки му грация.

Щампи и райета

щампи в облеклото

Снимка: Pinterest

Жените с извивки често избягват раирани дрехи от страх, че така фигурата им ще изглежда по-едра. Фокусирането върху талията и използването на тъкани аксесоари обаче може да създаде хармоничен и стилен външен вид. Райето може да бъде ваш съюзник.

Подчертаване на формата

подчертаване форми колан

Снимка: Pinterest

Друг пример е безформена рокля, която става елегантна с добавянето на колан. Въпреки това, масивното колие може да бъде заменено с по-фина огърлица, за да създадете елегантен външен вид.

Балансирайте дължината и пропорциите

съвети пищни форми

Снимка: Pinterest

Жените с пищни фигури често избират широки дрехи, които правят фигурата им да изглежда безформена. Но след като впъхнете тениската си и подчертаете талията си с пола, визията става стилна и привлекателна.

Създаване на вертикална линия

вертикална линия облекло

Снимка: Pinterest

Закопчаната риза визуално скъсява шията и прави горната част на тялото да изглежда по-масивна. Но щом разкопчаете няколко копчета и добавите декорация на гърдите, се получава вертикална линия, издължаваща силуета и изместваща акцента върху деколтето.

Тези прости съвети ще ви помогнат да създадете стилни и хармонични визии, независимо от размера на дрехите ви. Кои ви харесаха и защо? Споделете вашето мнение в коментарите!

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!