Учени потвърдиха: душите не умират – те се връщат във Вселената. Ето шокиращия разказ на човек върнал се от онзи свят!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Списанието „Реанимация“ публикува ново научно изследване, в което учените откриха нови доказателства, че има живот след смъртта. Учените вярват, че след физическата смърт душата ни продължава и се връща във Вселената. Най-голямото медицинско проучване за близки до смъртта изживявания извън тялото е направено в Университета на Саутхемптън в Англия.

Защо близките мъртви идват в сънищата ниНа всеки се случва от време на време да сънува близък човек, който отдавна не е сред живите. Подобни…May 26 2020vijti.com

 Заключенията при това проучване са, че след като мозъкът се изключи напълно, все още има известно осъзнаване и възприемане.

Изследователите прекарали повече от четири години в изучаване на повече от 2000 пациенти.

Това проучване включва пациенти от 15 различни болници в Австралия, Съединените щати и Обединеното кралство. Всички пациенти са били без сърдечен ритъм и мозъчна дейност за някакво време.

По времето, когато те са считани за клинично мъртви, почти 40% от пациентите, които са оцелели при реанимация са описали, че имат усещания и възприятия.

Това осъзнаване включва усещането за спокойствие или промяна на времето (или забавяне, или ускоряване на времето). Това осъзнаване се усеща от 39% от 140-те оцелели от малко над 2000 изследвани пациенти.

Някои от тези пациенти са видели ярка светлина, златна светкавица или слънчева светлина. Чувствата на страх, удавяне или плъзгане през дълбока вода са усетили други пациенти.

Един 57-годишен мъж от Саутхемптън е обявен за мъртъв в продължение на три минути. След реанимация разказва, че през тези три минути той е могъл да наблюдава процеса на реанимирането си от лекарите от ъгъла на стаята.

Най-шокиращото е, че той успя да разкаже действията на сестринския персонал и звука на машините, използвани при неговия процес на реанимация.

Д-р Джери Нолан, главен редактор на сп. Реанимация, коментира проучването и каза, че д-р Парниа и неговият екип са направили невероятно откритие, което ще отвори нови врати за други изследвания.

По този начин ние сме още по-близо до разкриването на истината за това, което се случва, когато умрем.

Моля, споделете мнението си по този въпрос. Какво мислите? Дали нашата душа преживява физическата смърт?

Топ класация на най-често срещаните сънища: Ако сънувате тези неща, трябва да знаете какво означаватМного хора вярват, че сънищата не са просто образи, произведени от собствената ни психика, а по-скор…Sep 30 2019vijti.com

ЗАЖЕНАТА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!