Ученикът Мартин прави фурор в „Стани богат“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

18-годишен участник се представя изключително силно в предаването „Стани богат“. Той е ученик в Националната природо-математическа гимназия в София. „С родителите си е обикалял в различни страни. В Зимбабве останал гладен, защото маймуна влязла в стаята му и изяла сандвича му. Обича да скача с парашут, гмурка се, не го е страх от акули. Това е Мартин Канлиев“, представи го водещият Михаил Билалов.

Оказа се, че тинейджърът вече е бил в студиото, но в публиката. Той призна, че планира да стане инженер: „Фокусирал съм се върху аероспейс инженеринг, който се занимава със строежи на космически кораби и самолети“.

външна реклама

Участникът мина с лекота през първите пет въпроса, а шестият бе: „Кое от изброените не е от Седемте рилски езера?“ – Рибното, Бъбрека, Окото или Поповото. „Съвсем скоро бях там. Видях Рибното, Бъбрека и Окото, но Поповото – не“, отговори той и премина към следващата част от играта.

Седмият въпрос бе „Как се нарича материал с високо електрическо съпротивление?“, а опциите бяха Чип, Проводник, Изолатор и Транзистор. Канлиев посочи отговор „C“, който бе верен.

Последва питане за 2000 лева: „Къде се намира Пойнт Немо, точката известна като „космическото гробище“, където се приземяват сателити и станции?“ Възможните отговори тук бяха „Невада, САЩ“, „Тихия океан“, „Байконур, Казахстан“ и „Черно море“. Ученикът маркира „Тихия океан“ и позна.
Въпреки че бе с три жокера, той заключи 3000 лева като втора сигурна сума. Въпрос №9 бе следният: „Миграцията на какво е причина за рекордните добиви на бадеми в Калифорния?“. Участникът посочи „Пчели“, което се оказа верен отговор, като останалите възможности бяха „Гърмящи змии“, „Зайци“ и „Врабчета“.

След като водещият му написа чек за 3000 лева, Мартин се пошегува и го призова да му подготви направо този за 100 000.

„Коя певица къса в ефир снимката на папа Йоан Павел II, казвайки „Борете се с истинския враг!“?“ бе следващото питане, а отговорите бяха – Шер, Дженифър Лопес, Мадона и Шиниъд О`Конър. Канлиев се насочи към Мадона, но реши да ползва жокер „Обади се на приятел“. Той обаче не му помогна и Мартин се подсигури с втори жокер – „Помощ от публиката“. Тя даде 65 процента за Шиниъд О`Конър и това се оказа верният отговор – 5000 лева.

Въпрос №11 за 10 000 лева бе „Посмъртно публикуваните мемоари на кой политик и революционер носят името „Мотоциклетни дневници“? – Ернесто Че Гевара, Фидел Кастро, Лев Троцки или Джузепе Гарибалди. 18-годишният ученик каза, че клони каъм Че Гевара, но реши да използва последния си жокер „50:50“. Останаха Че Гевара и Кастро. Участникът маркира отговор „А“и той се оказа верен – 10 000 лева.

Така Канлиев стигна до въпрос за 20 000 лева, но сирената в студиото проехтя и той ще продължи утре участието си.

Билалов с грандиозен гаф в „Стани богат“Михаил Билалов допусна грешка в предаването, което води – „Стани богат“. Водещият трябваше да напише…Nov 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!