Тези обувки ще са хит през пролетта на 2024 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обувките са основен елемент от женския гардероб, който често е несправедливо пренебрегван. В крайна сметка обувките могат да се превърнат в определящ компонент не само в образа, но и в индивидуалния стил като цяло.

По време на зимните студове може да не можете да се развихрите, но с настъпването на пролетта искате да изразите себе си максимално.

Представяме гид за модерни обувки за пролет 2024 г.

Обувки с квадратен и остър връх

Обувки с квадратен връх, напомнящи мъжки обувки, вече са на върха на тенденциите за 2024 г.

Основата на съвременната модна мода е контрастът на мъжественост и женственост, няма средно положение. Казано направо, този сезон трябва да „изберем страна“.

Сандали

В нашите сурови климатични условия, когато пролетната киша неуморно се стреми да опетни всичко наоколо, сандалите не са най-очевидният вариант. Но в по-топлите дни тези обувки ще станат най-добрият ви спътник при всякакви житейски обстоятелства. Един от най-популярните модели са сандали с тънка каишка.

Стъклен ток

Стъкленият ток отдавна не се свързва с младостта на нашите баби и нахлу в 2024 г. под егидата на емблематични модни къщи – Valentino, Versace, Gucci и др.

Между другото, този ток може да се нарече един от най-удобните (благодарение на неговата стабилност) и красив, тъй като самият той има много елегантна форма.

Ниска подметка

Разбира се, обемната подметка е класика, но тя избледня и остана на заден план. Като цяло гледаме мокасини, джапанки, сабо и минималистични ботуши със скромен ток, както и плажни обувки.

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!