Съдбоносно Пълнолуние в знака Дева! Ако сте от въздушните знаци Водолей и Везни ще получите важни съобщения

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пълнолунието се случва в знака Дева на 27 февруари, когато Слънцето е в Риби и формира опозиция на Луната в Дева.

Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало на Новолунието. Това е емоционално време – време на романтика, оплождане и взаимоотношения.

Тамара Глоба: Тези зодии ще са най-големите късметлии през 2021 г.Всички се надяваме 2021 година да е много по-добра от 2020 г. На този етап астролозите твърдят, че н…Jan 19 2021vijti.com

С включената ос на услугата Дева-Риби, това Пълнолуние ни притиска да намерим баланс между ежедневните функции и рутини, физическото здраве и необходимостта от ред (Дева) и духовното здраве, разстройството и безкрайността (Риби). Девата управлява инструментите и техниките, които използваме, за да се справим с ежедневния живот, докато Рибите управляват инструментите, които използваме, за да се справим с духовното си Аз. Някакъв вид криза (която може да бъде криза на съзнанието) или внезапно осъзнаване на липса в живота ни ни предоставя златна възможност да изследваме емоционалните си нужди в контекста на полярността на къщата, където Пълнолунието се среща в нашите натални карти.

Това Пълнолуние ни призовава да постигнем баланс между работа и обслужване, практичност и непрактичност, критика и приемане. Когато Луната е пълна и ярка на небето, в нашия собствен живот се появява символично „осветление“. Тези нови чувства и откровения обаче са емоционални, тъй като има усещане за емоции, които избухват в нашето съзнание. Време е да изразим себе си и да оставим нещата извън нашите системи. През следващите две седмици ще открием какво означава това за нас. Засега не можем да седнем върху чувствата си. Трябва да ги изразим. Разбира се, може да искаме да проявяваме известни грижи, докато правим това, знаейки, че това, което излиза от нас, все още не е особено рационално.

Това е широко отворено време за нашата работа, навици, здраве и рутина. Вероятно ще получим силни съобщения от нашата интуиция.

Това Пълнолуние хармонизира с Уран, което предполага лесно приемане на промяната и напредъка сега.

Най-напрегнат ще бъде периодът за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и за хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. При тях е възможно да изникнат непредвидени конфликти или разправии с някого от обкръжението, които бързо ще отшумяват, стига да съумеят да не реагират първосигнално, ами да си оставят малко време за премисляне и преоценка.

Въздушните знаци Водолей и Везни ще получат важни съобщения или обаждания, на които не е добре да отговарят веднага с прибързано решение, ами да си дадат време за размисъл и анализ на ситуацията.

Земните знаци Телец и Козирог по всяка вероятност ще бъдат прекалено отнесени и разсеяни през периода.

Някои от тях ще мечтаят за любим човек, докато други ще се отделят от социалните си ангажименти, за да се отдадат на някое тяхно хоби.

Огнените знаци Лъв и Овен е добре да внимават с рискованите действия и хазартните игри, както и с прекалената консумация на храна и напитки.

Водните знаци Рак и Скорпион не е изключено да имат финансови затруднения и нещо покрай тяхна сделка или проект да се обърка. Възможни са също така спорове с хора с различна от тяхната ценностна система, които да ги обезверят или объркат.

Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии до дни2021 година вече дойде, а всички сме изпълнени с надежда, че тя ще ни донесе повече щастие и радост …Jan 11 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Анелия с болезнени откровения за рака и защо не е…
error: Content is protected !!