Стана известно пророчеството на Ванга за коронавируса

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пророчество на българската пророчица Ванга, било направено преди десетилетия, в наши видя бял свят. Журналистът Сергей Кастарной от Русия бил приятел на святата жена и публикува информация в изданието „Вечерная Москва“, че Ванга е предрекла появата на коронавируса. Според предсказанието, ще дойде жестока болест, която ще погуби живота на милиони хора по света, пише „България днес“.

Страшно пророчество на Ванга: Черно море ще се премести, идат огромни бедиЧерно море ще стигне до Шумен и градът ще стане пристанище. Това предсказание чула на младини от уст…Feb 10 2020vijti.com

Ясновидката от Петрич е направила страшното предсказание преди десетилетия. Тя е заявила, че във високосна година ще се появи страшна епидемия. Според думите й, хората ще умират по улиците без видима причина.

Руски експерти свързват страховитите й прогнози с коронавируса, който се появи точно в началото на годината. Единственото, което Ванга не е познала в предсказанието си е, че заразата ще тръгне от Африка.

Пророчицата е предсказала с точност и какво ще се случи след избухване на епидемията. Според нея, ще мине поне година, докато бъде създадена ваксина срещу вируса. Факт е, че здравните експерти също посочиха такъв срок за създаване на ваксина.

В пророчеството си Ванга е заявила, че не става въпрос за нова зараза, а за старо заболяване. Учените напомнят, че съществуват 40 вида коронавирус. Той е констатиран за пръв път през 1965 година. През 2002-2003 година имаше огнища на ТОРС – зараза, която също е част от семейството на коронавирусите, пише „България днес“.

Ванга предсказва кризата с водата„Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето – става. В България в…Dec 19 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!