Само Шарън Стоун може да изглежда толкова добре, облечена толкова кичозно! Модна икона на 66 (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малко са жените, както в Холивуд, така и извън него, които могат да „носят“ годините си толкова добре, колкото Шарън Стоун! Холивудската актриса се появи снощи на премиерата на филма „The Bikeriders“ в Лос Анджелис и за пореден път ни доказа, че с право се смята за фатална жена.

Шарън Стоун пристигна на премиерата във впечатляващо модерно издание, което определено не е за всеки – изисква се смело отношение и добра енергия, за да направиш нещо подобно, особено когато наближаваш 70 години.

Шарън Стоун леопардов костюм

Шарън Стоун ярък костюм

Снимка: karmin.tocka.com.mk

Снимка: karmin.tocka.com.mk

А именно холивудската актриса заложи на луксозен костюм с леопардов принт, който беше на ръба на кича и малко „прекален“, но толкова мощен и специален.

Въпреки че животинският принт вече се е превърнал в модна класика, обичайното правило е да го носите в съчетание с обикновени, семпли дрехи и в никакъв случай „от главата до петите“. Шарън обаче наруши това правило; не само панталонът и сакото са от един комплект, но и блузата е украсена с леопардов принт.

Шарън Стоун леопардов костюм

Снимка: karmin.tocka.com.mk

Добрата кройка, изборът на качествена материя и черните детайли на сакото, които „разчупиха“ шарките на щампата, обаче помогнаха на известната 66-годишна актриса да изглежда ефектно, а не кичозно.

Шарън Стоун на мотор

Снимка: karmin.tocka.com.mk

Стоун допълни цялата визия със серия златни и черни гривни и няколко колиета, модерни обувки в същите нюанси, с нисък и стабилен ток, лачена черна чанта и големи тъмни слънчеви очила.

Източник: karmin.tocka.com.mk

Редакция: екип „За Жената“

Източник заглавна снимка: karmin.tocka.com.mk

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!