Руснак пребори 4-ти стадий рак със сода

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Историята на Владимир Лузай завладя цяла Русия. Към края на 2013 година той научава, че е онкоболен. Докторите му съобщават, че има четвърти статидий рак на панкреаса и множество метастази в черния дроб.

Онкоболният Георги се завърна с добри новини от КитайОнкоболният Георги Арнаудов, от пазарджишкото село Паталеница, се завърна с добри новини след лечени…Jan 26 2020vijti.com

За руснака, който работи като шофьор на камион, шансовете да се излекува уж били нулеви. Но само 6 месеца след покъртителната новина той бил напълно здрав. Основното нещо, което му помогнало срещу болестта, е обикновената сода.

За чудодейните качества на содата Владимир разбрал от тв предаване, в което италианският онколог Симончини споделил как лекува пациентите си нея, зарязвайки напълно химиотерапията. Очарован от тази идея и твърдо убеден, че може да застане смело срещу заболяването си, той прочел всичко за този вид лечение. След това измислил специална диета за себе си. Всяка сутрин Владимир консумирал овесена каша с масло от коноп + чаена лъжица мед. На обяд приемал водороден прекис (10 капки), а вечер не хапвал нищо след 18 часа. Освен това всяка сутрин 30 минути преди хранене приемал чаша вода със сода. Същото количество изпивал и вечер – 2-3 часа след хранене. Важно е да отбележим, че той разтварял содата във вряла вода.

Разбира се, лекарите не повярвали, че той може да се излекува с този метод, но е факт, че само седмица след началото на лечението размерът на тумора намалял с 2 мм, а броят на метастазите в черния дроб – цели 2 пъти. След 6 месеца лечение в тялото му останала само една обвивчица. Сега Владимир се е посветил да помага на други онкоболни хора, давайки им напътствия и съвети.

източник: ретро

Позор: Лекари порязаха колега за асистент, защото е онкоболенПозор за лекари от София – млад доктор не получи асистентско място в Катедрата по гастроентерология …Nov 5 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!