Робинята Изаура навърши 62 и все още изглежда прекрасно СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Звездата от бразилския сериал „Робинята Изаура” Луселия Сантос зарадва почитателите си с гореща снимка, на която позира по копринено боди. От кадрите се вижда, че красавицата на 80-те години на миналия век все още е в отлична форма.
Сантос вече е на 62 години, но по всичко изглежда, че тялото й е неподвластно на времето.
Към днешна дата актрисата играе в театъра. Наскоро тя започна работа по нов проект – „Кабаре”. Именно от там са и горещите кадри, с които зарадва огромния си брой почитатели в социалната мрежа.
Не сте забравили „Робинята Изаура“, нали? Това беше първата сапунка, която гледаше цяла БългарияБразилският сериал Робинята Изаура е бразилска сапунена опера, която постигна страхотни успехи на са…Dec 11 2018vijti.com

На фигурата на Сантос могат да завиждат много млади момичета. Актрисата изглежда повече от прекрасно и не страда от излишни килограми.
Фенове на звездата са поразени от смелата й постъпка, защото не всяка жена на нейната възраст би се осмелила да позира толкова разголена.
Те я засипват с куп хвалебствени коментари и бързат да отбележат, че фигурата й е отлична и изобщо няма от какво да се срамува.
Самата Луселия споделя, че дължи „младежката“ си кожа на решение, което е взела преди 20 години – да се откаже от месото. Тя добавя, че обича да си похапва пица и да пие кафе. Всеки ден бяга по 10 км. и се занимава с йога.

Свободното си време обича да прекарва в компанията на сина си Педро и най-близките си хора.
В последните години проявява огромен интерес към будизма, който е променил отношението й както към света, така и към самата нея.
Новата религиозно-философска система обаче по никакъв начин не й пречи да демонстрира привлекателността си.
Тази година се навършат 43 години от премиерата на популярния бразилски сериал „Робинята Изаура“. Той и до момента е най-продаваният телевизионен сериал по света, пише ofigenno.com. Може би не знаете, но от 1976 г. до днес са го гледали в повече от 80 страни по света. За страданията на бедната Изаура и зверствата на безпощадния Леонсио знае половината свят. Историята им не спира да вълнува милиони хора.
„Робинята Изаура“ са гледали фенове както в мюсюлмансксия изток, така и в Африка, а също и в двете Америки и Великобритания.


Източник: jenata.blitz.bg
Не можем да ги забравим: Какво се случва днес и къде се намират децата-актьори от култовия филм „Васко да Гама от село Рупча“„Тече, всичко тече, времето няма бряг и ни влече – няма как.“ Така започва песента от незабравимия д…Apr 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!