Прочутият ясновидец Маг Ивайло: Леля Ванга ми продиктува билкова рецепта срещу Ковид-19

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се занимава с разваляне на магии и изграждане на защита от лоша енергия, от десет години контактува с духа на леля Ванга, твърди самият той. Приживе Петричката пророчица цереше със своите лекове хиляди хора от цял свят.

Маг Ивайло обяснява, че в началото на пандемията от коронавирус Ванга отново му се явила и му дала ценни заръки, които той, семейството му и близките му прилагали и досега никой от тях не бил попадал в лапите на заразата, пише retro.bg. Става дума за няколко билки, които са добре познати на българите, с изключение на една не толкова популярна която според Ванга притежавала вълшебни свойства.

Мистерия с милионите на Ванга„Дълго време ке спорите за рождената ми дата“, казва приживе Ванга и предсказанието ѝ се сбъдва. На …Feb 2 2021vijti.com

„Отново искам да натъртя, че това са рецепти за превенция и профилактика, не и за лечение. Нека хората правят разликата. За деца от 15 години и възрастни до 70 години комбинацията е следната: аспирин с витамин С по 2 пъти дневно, сребърна вода, която можете да си купите от аптеката, по 2 капачки дневно и билките бял трън, широколист или женски живовляк и медуница – уникалната билка, за която леля Ванга спомена и която помага на белите дробове и дихателните пътища.

Билките се приемат според описанието им. Много важна е и светената вода, по три пъти на ден да се изплакват челото и очите и да се отпива от нея. А приемът на питейна вода трябва да е по 3-4 литра дневно. В комбинацията за децата под 15 години изброените билки са по половината от дозировката за възрастни, аспиринът с витамин С е по 1 таблетка дневно и джинджифил, най-добре по 1 чаена лъжичка от настърган корен в чаша чай.

Сребърната вода е по 1 капачка, измиването със светена вода по два пъти на ден, а питейната – поне по 2 литра. И малки, и възръстни трябва да знаят, че ако не пият вода, задържат отровите в организма си“, категоричен е маг Ивайло.
„Искам да кажа на хората да не разчитат само на ваксините, на това, че вирусът ще изчезне сам… Трябва и сами да си помогнем. Това може да стане, като си върнем вярата в Бога. Вярата в Бога е много важна, независимо дали е Исус, Буда, Аллах, Тангра… Този съвет леля Ванга често ми го повтаря: „Да си обърнат очите към Бога, че ги отвърнаха отдавна“.

Заслепени сме от материалното и забравяме, че духовното е много по-силно от него. Имало е и много по-тежки чуми. Стотици хиляди и милиони са измирали във войни. Тази пандемия дойде, за да ни накара да обърнем очи към Създателя и да приемем, че този шамар от съдбата не е случаен, а е подсещане какво трябва да направим, за да няма последващ такъв“, допълва феноменът.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започнете нова диета или да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Предозиране във Фейсбук: Жена гази гроба на Ванга, иска “повече споделения”Какво сме готови да направим за няколко „лайка” в повече и „споделяния” на публикациите ни в социалн…Jan 10 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!