Постоянно казваше, че съм забременяла от друг-Свекърва ми погледна внука си и изкрещя, че той изобщо не може да е дете на сина й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато срещнете своя човек, понякога изглежда, че сега всичко ще бъде наред с вас. В края на краищата ще бъдете само вие двамата. Но не винаги се получава така. Героинята на нашата история намери само една и вече си мислеше, че всичко ще бъде като в приказка. Докато не срещнах майката на моя избраник. В резултат на това приказката се превърна в история, когато свекървата заявява, че нейният внук не е роден син на нейния син.

НЕ СОБСТВЕН СИН

Честно казано, винаги съм мечтала да създам семейство. Бях отгледана само от баба си, така че исках пълноценно семейство. Когато срещнах Миша, разбрах, че той е правилният човек. Срещнахме се в института на общо парти. Скоро започнаха срещите. Беше много грижовен и мил. Струваше ми се, че с такъв човек животът ми ще бъде като приказка .

През последната година обаче започна да се случва нещо странно. Той често изчезваше, като се позоваваше на някаква неотложна работа. Струваше ми се, че отношенията ни започват да се влошават. Но не исках да го загубя, затова попитах направо какво има. После той си каза всичко .

Оказа се, че майка му е против той да се жени за когото и да било. Затова намерилаточното момиче за него. Мислеше, че майка му се шегува, но беше истина. Когато той каза, че иска да ме запознае с нея, тя вдигна скандал. Тя ме заплаши, че ще ми оскубе костаа, когато се срещнем. Да си у дома беше непоносимо, защото имаше толкова напрежение.

Забранявам на свекърва ми, която е на 55 години да излиза с мъже, трябва да ми помага с внуцитеСамо на 23 години съм, но усетих радостта от майчинството. Преди три месеца се роди дъщеря ми. Щастл…Nov 9 2022vijti.com

Смело решение

Миша обаче реши да не отстъпва. Все пак ми предложи брак. Оженихме се, въпреки вечните скандали с майка му. Веднага заживяхме отделно, но .трудностите започнаха. Първо съпругът ми претърпя инцидент, трябваше да похарчи всичките си спестявания за лечение. И малко след това забременях. Решихме да се преместим при майката на Миша. Все пак баба ми живееше на село .

След това лека полека стихнаха скандалите, мислехме, че всичко ще се нареди. Но свекърва ми дори не ми говореше. Когато се видяхме в апартамента, тя само изсумтя и си тръгна. Но тя се радваше, че синът й живее с нея. Най-интересното започна, когато се роди синът ни.

Когато донесохме бебето у дома след изписването, тя го погледна и предизвикателно възкликна: „Слава Богу, това не е синът на сина ми!“ Онемях. Дори не очаквах това от нея .

Това не е моят внук!

Тази история продължи известно време. Постоянно ми казваше, че съм забременяла от друг. Всеки път имаше „доказателство“. Или детето имаше крив нос, или някоя бенка не беше на правилното място. Изтърпях около два месеца. И двамата със съпруга ми знаехме, че всичко е измислица. Но нищо не се променяше и затова реших да направя тест за бащинство, така че съпругът ми определено да няма никакви съмнения.

Разбира се, тестът показа, че това е неговото дете. Тогава свекървата се поуспокои малко. Но винаги имах чувството, че тя просто чака момента, в който може да хвърли нещо друго .

Последна капка

Живяхме в тази ситуация две години. Свекървата все още не ми говореше, а внучето си взимаше на ръце най-много 10 пъти. Но се научих да игнорирам всичко това. Но преди няколко месеца разбрах, че отново чакам бебе. Дълго време крихме това от майката на Миша. Но не можете да крием това дълго. Когато й казахме, тя избухна. Тя извади парите от нощното шкафче и ми ги подаде с думите: „Умолявам те, спри да съсипваш живота на сина ми! Вземи парите и се отърви от бебето!“

Думите й ме поразиха. В крайна сметка тази жена прави само това, което разрушава мечтата ми за щастливо семейство. Това беше голям удар и за съпруга ми. Така че се изнесохме няколко дни по-късно, докато тя не беше вкъщи. Тя отново получи пристъп. Сега постоянно ми пише със заплахи. Казва, че съм откраднала сина й от нея. Решихме, че нито аз, нито децата повече няма да общуваме с нея. Съпругът ми понякога се обажда, но не повече .

Може би сме твърде радикални. Все пак бабата има право да вижда внуците си. Но не искам да си съсипвам живота си заради неадекватна жена. Правилно ли постъпвам?

Редакционно мнение

Струва ни се, че героинята трябвало да напусне свекърва си още в момента, когато тя казала, че това не е детето на нейния син. В крайна сметка това е грубо, нетактично и много токсично!

Какво мислите за това?

На смъртния одър на свекърва ми разбрахме за саможертвата йНаскоро погребах свекърва си. Въпреки че не бяхме в добри отношения и на практика не поддържахме връ…Dec 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!