Още през XVI в. Нострадамус предрекъл Ада в „Нотр Дам”: „Злото се завръща“, пророкувал той

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„От Париж няма да остане камък върху камък”. „Злото се завръща… Париж и Рим, каква казън ви очаква”. Тези предсказания – първото на петричката врачка Ванга, а второто на най-известния пророк в историята Нострадамус, се завъртяха след трагедията от понеделник вечерта в Париж, когато в християнският символ – църквата „Нотр Дам”, пламна страховит пожар.
За предсказанието на Ванга, според която Париж ще е в пламъци и след това няма да остане камък върху камък, е разказала великата българска треньорка Нешка Робева, която бе близка с нея. „Не зная какво е имала предвид. Тя не обясни причината, кога и как ще се случи, дали ще стане в прекия, или преносния смисъл”, обяснявала е Робева.
Светът изтръпна от тези плашещи и закодирани пророчества на Нострадамус за 2019 година ВИДЕОНострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Роден е през 1503 година в Южна Фр…Dec 15 2018vijti.com

Появиха се предположения, че и най-прочутият в историята пророк Нострадамус
е предрекъл това събитие.
Твърди го британската астроложка Джесика Адамс.
През XVI в. Нострадамус издава сборник с квартети (Стихове) относно предстоящи събития.
Адамс цитира едно от тези предсказания,
което според нея е свързано с пожара в “Нотр Дам”.

„Главите на Овен, Юпитер и Сатурн….
Бог е вечен, промяна едва ли се очаква?
След дълъг, мрачен век, Злото се завръща….
Париж и Рим, каква ли казън ви очаква…” –
това е стихът на Нострадамус, който според Адамс се отнася до 15 април 2019 г.,
съгласно разположението на планетите и зодиакалните знаци.

Донякъде в унисон с пророчествата прозвуча и коментарът на Руската православна църква, направен след трагедията. „Голяма загуба, страшна поличба, чийто смисъл тепърва ще разберем”, заяви зам.-председателят на отдела по външно-църковни връзки на Руската патриаршия протойерей Николай Балашов. Той напомни, че пожарът стана в първия ден от Страстната седмица в католическия свят. Велики понеделник е денят, в който Исус гони търговците от храма.
Ще възстановим историческата сграда, зарече се френският президент Еманюел Макрон, който още в първите часове на трагедията дойде на място.
Пожарът там бе потушен напълно 15 часа след лумването му. Огънят унищожи покрива на храма и срути шпила.

Причините за стихията се разследват, но прокурорът на Париж Реми Ейц обяви вчера, че най-вероятно става въпрос за злополука и няма основание да се допуска, че е причинен умишлено.
Източник: Блиц
Нострадамус: Идват урагани и бедствия през 2019-а, светът няма да изчезне скороНострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Ност…Dec 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!