Отварата от дафинов лист и мед спасява от болки в ставите. Рецептата ми даде баба от пазара и помогна

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Отвара от дафинов лист и мед – извлича излишната сол от тялото

Полезните свойства на меда в комбинация с различни продукти и подправки са безспорни. Една такава комбинация е мед и дафинов лист.

Дафиновият лист е богат на хранителни вещества, които природата му е дала. Той съдържа фитостерол, линалоол, етерично масло, танини, камфор и киселини.

Защо трябва да поставите монета в джоба на новата си дреха:Благодарение на дрехите и обувките хората създават свои собствени образи  Всички знаци за дрехи и об…Oct 17 2021vijti.com

Комбинацията от мед и дафинови листа само засилва ефекта, тъй като медът е богат на полезни витамини и микроелементи.

Тази отвара помага при болки в ставите, тъй като извлича излишната сол от тялото. Но не забравяйте, че тази отвара е противопоказана за хора с алергична реакция към някой от продуктите. Преди да ги използвате, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар.

Тази отвара от дафинов лист е много лесна за приготвяне. Трябва да използвате пакет дафинови листа и 3 супени лъжици мед. Първо изсипете дафиновия лист в тенджера с 1,5 литра вода и оставете за 20-30 минути. След това кипнете за не повече от 5 минути.

Оставете да изстине до около 30-40 градуса. Прецедете и добавете 3 супени лъжици натурален мед. Приемайте за 5 по 1/3 чаша (преди или след хранене).

След което направете почивка за три седмици. Ако е необходимо, курсът трябва да се повтори.

Билков чай лекува ставите за 7 дниПрост чай ефективно премахва кристалите на пикочната киселина от ставите! Подаграта е възпаление на …Nov 3 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!