Любимият фотьойл на Васил Илиев: Висаджията всеки път сядал само в това кресло

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Това е фотьойлът в който е сядал всеки път президентът на застрахователната фирма „ВИС-2″ Васил Илиев във вече несъществуващия ресторант „Мираж“. Lupa.bg се добра до снимки на креслото, което е продадено преди да съборят прочутото заведение в столичния квартал „Гоце Делчев“.
„Васил винаги сядаше на това място. Беше суеверен и не искаше другаде.
Отделно там се чувстваше като крал на трона си“, издадоха пред Lupa.bg хора, които някога се работели там.
По-долу на снимката можете да видите любимия диван на Васил.
Висаджии отиват при Ванга да питат кой уби Васил Илиев, а тя им отвръща с крилата фразаКой уби боса на ВИС Васил Илиев? Този въпрос едва ли някога ще намери категоричния си отговор. Напад…Aug 12 2019vijti.com

Любимият ресторант на мутрите бе премахнат в началото на май тази година. Той стана известен в средата на 90-те години, след като пред него беше убит Васил Илиев, президентът на застрахователната фирма „ВИС-2“. Убийството, което до ден-днешен остана неразкрито, беше извършено на 25 април 1995 г. Убийството, което до ден-днешен остана неразкрито, беше извършено на 25 април 1995 г.

На мястото на ресторанта вече е започнал строежа на жилищна сграда, чиито апартаменти вече са разпродадени. Много от посетителите на „Мираж“, които са запивали там по няколко дни вече не са измежду живите, единствено мебелите пазят спомена за митичните мутренски времена. Те обаче са продадени преди събарянето на сградата.

Ресторантът бе съборен преди няколко месеца

Наскоро стана ясно, че ВИС се събира на национална среща след дни с мащабите на конгрес. На една от многобройните страници в социалните мрежи, посветени на Георги и Васил Илиеви, се появи следното запитване, което публикуваме без редакционна намеса.
„Приятели, какво ще кажете Август месец да си организираме една национална среща? Да се видиме стари и нови муцуни, да си припомниме добрите години и просто да разпуснеме?“
Ентусиазмът под публикацията е сериозен и много хора питат къде и кога ще е събирането, като потвърждават и присъствие. Публично видим отговор няма, но администраторите се свързват в личен чат с проявилите интерес.

Все още се доуточняват някои подробности, като първите варианти са били в Пловдив или в Слънчев бряг, пише столичен всекидневник. Градът под тепетата е бил обсъждан заради средищното си за България местоположение и фактът, че там има много последователи на Георги Илиев, който бе президент на местния „Локомотив“. Морският курорт стана лобно място на шефа на ВИС-2, който бе прострелян от снайперист пред десетки свидетели именно след победа в евротурнирите на пловдивското „Локо“. Националната среща на ВИС обаче най-вероятно ще се проведе в София.
На 25 август се навършват 14 години от смъртта на Главния и всяко лято се извършват панихиди в негова памет на Централните софийски гробища.
Източник: Лупа
Възражда ли се ВИС: Последователи на Георги и Васил Илиеви се събират на национална срещаВИС се събира на национална среща след дни с мащабите на конгрес. На една от многобройните страници …Aug 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!