Краят на една звезда: Аутопсията на Уитни Хюстън разкри ужасяващата истина – 11 липсващи зъба, перука и изгнил нос (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За почитателите си тя бе същински ангел – гласът на Уитни Хюстън продължава да вълнува и докосва сърцата ни вече близо 12 години след смъртта й. Но освен ангелски глас, певицата притежаваше и ангелска външност, която й отвори широко вратите на Холивуд.

Сигурно си спомняте, че тя имаше няколко хитови филма, най-известният от които „Бодигард“.

Уитни Хюстън млада

Последните години от живота на дивата обаче бяха белязани от злоупотреба с наркотици , скандали и нещастия в личния живот. Доколко дълбоко са стигнали нещата разкри едва докладът от аутопсията на певицата – цялото й тялото е било с белези и рани, сочат нови разкрития от аутопсията на изпълнителката.

Уитни резултат аутопсия

Резултатите показаха още, че носът на певицата е изгнил и има дупка в него, вероятно поради честата употреба на кокаин. Установено е също, че една от артериите й е запушена на 60%, предава „Телеграф“.

В доклада от аутопсията пише още, че в кръвта на легендарната певицата е намерена смес от девет наркотици. Хюстън почина трагично във ваната на хотел в Бевърли Хилтън на 11 февруари 2012 г. Тя беше пристигнала в града по-рано през седмицата за церемонията по наградите „Грами“ и беше видяна да се държи хаотично и неадекватно само ден преди трагичния й край.

Уитни Хюстън последни години

В деня на смъртта си тя се оплакала от болки в гърлото и казала, че иска да се изкъпе преди да тръгне за партито на Клайв Дейвис.

По тялото на Уитни Хюстън е открита и следа от игла, заедно с белези от гръдни импланти и „очертания на двустранна гръдна протеза“. Зъбите й също били в ужасно състояние. Според доклада от аутопсията, певицата носела протеза, тъй като й липсвали 11 зъба. Уитни почти изцяло била загубила красивата си коса и носела перука, буквално „пришита“ към черепа й…

Уитни и Боби Браун

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!