Кое е момичето, което разплака Любо Киров в първия епизод на „Гласът на България“ 8

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Безапелационното и емоционално изпълнение на 15-годишната Лидия Ганева изправи публиката на крака и разплака един от новите треньори в „Гласът на България“ тази година Любо Киров.

Лидия е родом от Пловдив, но от няколко години живее във Финландия със семейството си. Младата певица представи България на Детската Евровизия през 2016 г., когато класира стараната ни на девето място. Споделя, че с това участие е заобичала още повече родината ни.

Звездни рокади в „Гласът на България“! Сменят всички треньори в последния момент (Снимки): Предстои пореден сезон на хитовото шоу за таланти “ Гласът на България „. Буквално метри преди стар…Jun 16 2021vijti.com

Лидия обича фотографията и поезията, но е избрала музиката като свой житейски път. Вече има издадено едно авторско парче “After the movie”. Младата изпълнителка вярва в чудеса и както казва в едно свое интервю преди години: „Искам да стига до там, до където дори и мечтите ми не стигат. Това, което трябва да се случи, ще се случи. Искрено вярвам в това“.

По време на първите кастинги на тъмно пловдивчанката изпълни номер едно хита на Билборд „Driver’s license“ на американската тийнсензация Оливия Родриго и получи бурни аплодисменти от всички присъстващи в залата.

Любо Киров бе разтърсен от таланта на момичето и сподели:

„Много хора пеят, много хора имат гласове, но явно на някои са им дадени такива гласове, с които да спасяват души. С две думи – да лекуват! Момиче, ти имаш дарба, освен глас – да лекуваш хората с музиката, която ще правиш от тук нататък. За мен си нещо специално!“.

Все пак младата пловдивчанка избра да се присъедини към отбора на Дара, която сподели: „Страшно много се радвам, че успях да се преборя за Лидия. Тя е голямата ми перла в отбора и вярвам, че може да е следващият Глас на България“.

Георги Шопов е „Гласът на България“ 2020 Георги Шопов спечели „Гласът на България“ 2020 и посвети наградата на дъщеря си Виолета и на всичк…Jun 14 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!