Какво е да имаш силна майка: Когато имаш силна майка, ти самата ставаш силна дъщеря

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш се да говориш това, което мислиш. Учиш се да отстояваш своето в конфликти. Учиш се да оцеляваш самостоятелно. Учиш се да се грижиш за себе си, както и за нея, защото искаш тя да се гордее с теб.
Когато имаш силна майка, уважаваш себе си. Не позволяваш на никого да говори лошо за теб. Не позволяваш да минават през теб. Не позволяваш на никого да гледа на теб просто като на тяло, а не като на човек. Искаш да се отнасят към теб с уважение.
Когато имаш силна майка, знаеш какво е това любов.
Алекс Раева пръсна огромна сума за щастието да стане майкаАлекс Раева развела трима: След раздялата си със Слави Трифонов минала и през леглото на Христо Сира…Aug 12 2019vijti.com

Знаеш какви трябва да са отношенията вътре в семейството. Знаеш кое е правилно и кое не. Кои хора трябва да се посрещат с отворени обятия и от кои трябва да стоиш на разстояние.
Когато имаш силна майка, не се предаваш никога. Ставаш след падане и пробваш отново. Казваш на себе си, че можеш да го направиш, защото си достатъчно добра. Никога не приемаш неуспеха като вариант. Продължаваш да се опитваш, докато не получиш това, което искаш.
Когато имаш силна майка, никога не забравяш колко струваш. Никога не позволяваш да се възползват от теб,, защото знаеш, че майка ти не би търпяла такова отношшение. Запазваш стандартите си високи, защото са те научили, че заслужаваш нещо специално.

Когато имаш силна майка, никога не се чувстваш самотна. Каквото и да се случи, има някой, който да те вдигне кгоато паднеш. Някой, който да ти напомня, че можеш да се справиш с всичко. Който да те кара да следваш мечтите си, защото можеш да ги постигнеш.
Когато имаш силна майка, имащ най-добър приятел за цял живот. Имаш някого, с когото да поговориш на всякаква тема. Имаш някой, който може да ти помогне да решиш всеки проблем. Имаш някой, който ще е до теб завинаги, защото е само на едно позвъняване разстояние.
Когато имаш силна майка, тя е твоето вдъхновение. Тя е твоят пример за подражание. Когато имаш силна майка, ти сама израстваш силна жена.
Съгласни ли сте?
Източник: webmiastoto
Майката на Гришо отчаяна от поредния му провал: Наема ходжа срещу магията на ШерцингерПоредният провал на Григор Димитров окончателно е отчаял майка му Мария и баща му Димитър, научи Hot…Aug 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!