Изберете чаша кафе, в която бихте пили с удоволствие и ще ви покажем нещо

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Много от нас са влюбени в тази вълшебна напитка. Кафето ни дава енергичност, най-често ни помага да бъдем енергични и да правим ежедневните си дейности.

Избери позата, в която най-често седиш и разбери какъв човек си в животаИзобщо не се замисляме какво значение има езикът на тялото. Има експерти, които могат да те разчетат…Nov 7 2018vijti.com

Възможно е не просто да обичаме различни видове кафе. Изберете чашка от предлаганите и разберете способностите си

Ако сте избрали чаша №1

Първото е и най-добро. Това е, към което се стремите. Винаги се бориш за мястото си под слънцето. Вие отделяте много време и усилия за работа. Уважаваш се и оценяваш хората.Те се държиш внимателно с другите и си снизходителен към приятелите. Единственото нещо, което не можеш да простиш, е измяна.
Вашата способност: не се отказвате. Това е вашата вътрешна сила, вие сте човекът, който никога не губи надежда, вярва в себе си. Истински борец в бизнеса, в любовта или във всяка друга сфера на живота.

Ако сте избрали чаша №2

Не обичате самотата, обичате да общувате с хора и да се прекарвате добре в интересна компания, но винаги имате приоритет в къщата си, собственото си семейство и всичко свързано с него. Ще направите всичко и малко повече, за да гарантирате, че семейството ви се чувства добре и комфортно.
Вашите способности: Вие сте истинска личност. Няма да излъжете нито себе си, нито хората, нито когото и да било. Разбирате израза „лъжи за спасение“, но чувствате отвращение към „сладките“ лъжи.

Ако сте избрали чаша №3

Това число обикновено се избира от хора, които вярват, че трите са тяхното късметлийско число. Трите са уникално число: той символизира миналото, бъдещето, настоящето. Този, който осъзнава това, е интересен човек.
Вашата способност: Знаеш как да обичаш.Това е силно. На това не всеки е способен. Вие обичате човек, а не себе си в процеса на тази любов. Способни сте за сериозни действия. Вие сте човек.

Ако сте избрали чаша №4

Вие сте човекът, който не иска да бъде нито по-добър, нито по-лош. Той винаги избира средната позиция, човек, който не изисква и не иска много от живота. Основното за вас е, че хората, които обичате, са живи и здрави и това е достатъчно за вас. Ти си мъдър човек.
Вашата способност: Силата на думите. Хората казват, че имате много специфичен тон на гласа, често изсушавате от други хора. че имате приятен глас, че гласът ви успокоява, че винаги знаете какво да кажете и знаете как да намерите правилните думи за всяка ситуация. И наистина е така.

Ако сте избрали чаша №5

Харесваш реда във всичко. В бизнеса, във взаимоотношенията, в дома, в живота. Знаете как да организирате поръчката. Харесвате разумни правила и премерен живот. Винаги изглеждаш спретнато.
Вашите способности: Можете да видите желанията на хората
Вие сте много внимателни към детайлите. Последователни сте. Това, от което се нуждаете, винаги се съхранява в паметта ви. Хората са изненадани от твоята проницателност, смятат те за силна личност.

5 неща, за които съжалява човек, преди да си отиде от този святМного неща изгубват значение, когато животът ти свършва. Тогава си даваш реална сметка за истински в…Sep 1 2019vijti.com

Източник:зажената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Остават броени дни до най-българския празник 24 май. И тъй…
error: Content is protected !!