Ивана в афера с Димитър Маринов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Фолк дивата Ивана изненада феновете си със снимка с Димитър Маринов, българският актьор, който преди година развя трибагреника ни на сцената на наградите „Оскар“. Преди минути певицата на народа пусна фотос в компанията на актьора, като двамата се намират в колата звездата на „Пайнер“, видя Lupa.bg. Кадърът породи много слухове дали между двамата няма любовна връзка.

Щерката на Глория – Симона Загорова шашна с новата си визия СНИМКИДъщерята на Глория, която пое по свой собствен път в музиката преди няколко години, продължава да до…Apr 29 2020vijti.com

„Беше толкова хубаво да празнувам 24-и май – ДЕНЯ НА ДУХОВНОСТТА с един толкова ерудиран, фин и знаещ човек- Димитър Маринов! Благодаря ти, че ми припомни колко уникален и колоритен е българският език! Човекът, който 19 години не се е прибирал в България, ме изпълни с удивление и надежда!

С нетърпение очаквам новата дата, за да се включа в твоята АКАДЕМИЯ ЗА АКТЬОРИ!“, написа под фотоса Ивана и така намекна, че е прекарала 24 май в компанията на Маринов.

Глория ражда на 47 годиниГлория иска да дари с дете половинката си Йордан Джермански, издават от обкръжението на примата на ф…May 1 2020vijti.com

ЛУПА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!