Защо някои жени раждат на дядовци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Защо да родиш от „дядка“? Този въпрос много често се чува от жени, които имат дете от мъж в напреднала възраст. Според мен това е глупав въпрос. Не е толкова трудно да се досетите какво се случва.

Особено актьорите не обичат този вид интерес. Казват, че се обиждат, когато личният живот се използва за телевизионна реклама. Всички романси, които се случват с по-възрастни мъже, са любов.

Ясно е, че по някакъв начин можете да оправдаете адекватно действията си само чрез любов. Но е много странно, че се влюбват само в приказно богати, богати дядовци, които имат апартаменти, къщи и колекция от коли.

Актрисата Юлия Пересилд винаги се обиждаше, че постигнатото от нея беше добавено към списъка с успехите на съпруга й. Малко фенове обаче вярват в теорията на жената. Заслужава да се отбележи, че сключването на такъв брак наистина е много трудно. И Юлия също роди две деца в тази връзка.

Ясно е, че ако не беше влиятелен избраник, актрисата нямаше да спечели слава скоро, ако изобщо я беше получила.

Поредната скандална история се завъртя около Борис Грачевски. Жена му беше с тридесет и седем години по-млада. След четири години брак жената реши да прекрати връзката. Тя получи апартамент в Москва и много помощ за дъщеря си.

Възможно ли е бързо да се намерят пари за апартамент в столицата някъде? Разбира се, че не. Освен това Анна стана популярна и доста известна личност.

Иронията е, че Борис не научи нищо от тази ситуация. Той отново реши да се ожени за жена, която можеше да му бъде дъщеря. Новият избраник беше с мъжа до смъртта и дори успя да роди дете. Катрин наследи цялото наследство на своя доста богат съпруг.

Всеки разбира любовта по свой начин. Днес момичетата искат да вземат всичко от живота. Те намират богати мъже, които им помагат в това. Ясно е, че вече са на доста напреднала възраст. За да придобиете популярност, трябва само да живеете няколко години с по-възрастен мъж и да му родите дете. С годините той стана много богат и няма проблем да сподели богатството и възможностите си с когото и да било.

Ако погледнете отвън, никой не губи нищо в такъв брак. Всеки получава това, което е искал. Но защо да лъжа? Човек, който ви осигурява и ви прави популярни, предизвиква много положителни емоции. Но те трудно могат да се нарекат любов.

Може би по този начин жените се опитват да се успокоят. В крайна сметка всеки може да забележи, че не всеки ражда. Дядо Степан от потъпкано село не е женен за младо момиче. Обикновено старите избраници имат солидна банкова сметка.

Малко жалко за тези мъже, защото дамите си приписват успеха. Разбира се, те сами намериха такива мъже, сами се ожениха и решиха да раждат наследници. Това определено са всичките им усилия и постоянство. Но трябва да признаете, че ако не беше капиталът на дядовците, нищо от това нямаше да се получи.

Редактор: Ясен Чаушев
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!