Жив пътник от „Титаник“ открит върху айсберг през 1990 г.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

На 24 септември 1990 г. в Атлантическия океан рибарите, които ловят риба в северните океански райони, спасяват млада жена, която е „кацнала“ върху огромен айсберг. Появата й шокира екипажа на траулера под командването на капитан Карл Йорген Хас. Шокираща е гледката и самата жена. Решават, че е луда, а и тя се държи по твърде странен начин. Освен това е облечена старомодно – по начин, близък до времето, когато „Титник“ потъва.

Мистерия: „Титаник“ изпраща сигнали SOS на всеки 6 години: Радист превъртял, след като чул глас от отвъднотоТайнствена легенда е свързана с потъналия в нощта на 14 срещу 15 април 1912 г. лайнер „Титаник” след…Apr 3 2019vijti.com

Говоренето й също напомня началото на 20 век. Вини Коутс казва, че е на 29 години и моли капитанът и моряците да спасят другите пътници на „Титаник“, който потъва. Вини обяснява, че се качила на кораба в английския град Саутхемптън. За да докаже, че не лъже и не си измисля, младата жена показва билета за лайнера, погълнат от водите на Атлантическия океан преди 78 години.

Вини е предадена на лекари на сушата. Медици и психолози започват да записват всяка нейна дума и да проверяват казаното от младата жена. Оказва се, че всичко съвпада – и билета, и присъствието й на лайнера. Вини е подложена на детектор на лъжата и кръстосана анкета с опитни психолози. Установено е, че не лъже и не си измисля. Лекарите не я признават за луда. Но с всеки изминал час Вини остарява и скоро умира. Все още остават неразгаданите въпроси за странната й поява върху айсберга и убеждението й, че от потъването на „Титаник“ са минали само няколко часа. Много са тези, които смятат, че Вини е попаднала в някакъв времеви и пространствен портал.

След толкова години истината излезе наяве: Свидетел на потъването на Титаник промени напълно представата за случилото сеПожар и взривове завлекли великия кораб на дъното Знаем от голям брой книги и филми, че „Титаник“ е …Jul 30 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!