Жена даде парче пица на уличен бездомник. 2 дни по-късно едва не припадна, като разбра кой е СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Случвало ли ви се е да срещнете на улицата любим актьор или певец и в първия момент да не го познаете?
Факт е, че звездите в реалния живот не се различават особено от нас.
Точно за такава среща ще стане дума по-долу:
Преди две години французойката Карин Гомб и нейният 15-годишен син успяват да отидат в града на своите мечти – Ню Йорк. Те си купуват по парче пица, решавайки да прекарат останалата част от прекрасния ден в Сентрал Парк. Но тогава Карин вижда нещо, от което ще трепне сърцето на всяка добра жена.
Скритата истина за Спартак – синът на Родопите: Сякаш „историческо цунами” отнема нашата историяРодните ни историци и политици системно заличават от народната памет спомена за този героичен тракие…Mar 26 2019vijti.com

Жената вижда бездомен мъж да рови из боклука.
Французойката веднага се приближава до него,
дава на мъжа собственото си парче пица и се извинява за това, че вече е изстинала малко.
– „Той попита какво има в чантата ми. Опитах се да отговоря на английски, но половината от думите излязоха на френски. Казах: „Съжалявам, че пицата вече е студена“, казва Карин. – Той отговори:
„Благодаря Ви. Бог да Ви благослови! „

Французойката няма представа кой е този човек. Само два дни по-късно персоналът на хотела влиза в стаята й с новия брой на вестника.
„Бездомникът“ се оказва самият Ричард Гиър, световноизвестният актьор. Сигурно и Карин навремето е въздишала по него в „Хубава жена“ и е мечтаела да срещне на живо принца от приказката. Е, срещнала го е!
По това време актьорът се снима във филма „Break for Thoughtlessness“, където играе бездомник. Самият той, както и целият филмов екип, запомня този момент завинаги. Тази история е толкова красива, че дори днес, две години по-късно, не може да не я споменем!
Нека всеки да я прочете, защото тя е наистина вълшебна и е един невероятен пример, от който можем да почерпим вдъхновение и надежда в утрешния ден!


Източник: lekuvai.bg
Една много поучителна история: Не знам какво е мизерия, глад и безпаричие, но знам какво е ужасяваща болка да раздира душата тиКазват, че този свят се управлява от парите. В днешно време, ако си материално задоволен, можеш да с…Mar 25 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Всяка майка трябва да умее да влиза успешно в ролята…
error: Content is protected !!