Ето тузарската къща на Веско Маринов, където се усамотява с новата си любов / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Певецът с меден глас, когото напоследък често виждаме с различни изяви в медиите – Веселин Маринов , сподели в скорошно интервю, че е горд притежател на планинска къща , където се усамотява с жената до себе си, Веселина, предават от „Струма“. За всички, които се чудят къде ли е свил гнездо изпълнителят, днес ще разбулим добре пазената тайна:

Всъщност къщата на певеца е на „ Пирин Голф ” край Разлог.

Веселин Маринов живее там почти постоянно от началото на пандемията. Всеки ден се разхожда вътре в комплекса, но често отскача за пазар или просто на разходка и до Разлог, който е съвсем близо.Веселин Маринов и ВЕселина

За плановете на Веселин Маринов да има къща в покрайнините на Разлог стана ясно още преди няколко години след негов концерт по повод 8 март в Разлог. Тогава импресариото му потвърди, че се водят преговори, но сделката не беше финализирана.

Собственици на къщи в комплекса споделиха, че първоначално е идвал по-рядко, но от миналата година е почти постоянно в къщата си. През уикендите на гости му идват дъщеря му, зетят и  внуците, на които той отделял особено внимание. Това Веселин Маринов сподели и в последното си интервю в неделя, дори призна, че им пее, докато ги приспива.

Като много учтив, позитивен и усмихнат човек описаха и новата любов на Веско – Веселина, с която се е усамотил в планинската си къща.  Самият той в интервюто си призна, че я обича много и дори не е вярвал, че ще изживее такава романтична любов. Напълно е спокоен и сигурен и в нейните чувства. Като истински романтик след разхлабване на мерките той възнамерява да я заведе в града на любовта – Венеция

къща Веско Маринов

Вилата на Веско изглежда по сходен начин 

Живущи на Голфа определиха Веселин Маринов като много учтив и любезен съсед, който винаги ги поздравява. Къщата му е в типичния стил за  комплекса – кокетна планинска къща със зелена  алея отпред и близо до пътя. Около него има още няколко малки къщички в същия стил. С половинката му Веселина правят дълги разходки през деня и често сядат на някоя пейка да съзерцават планината.

След началото на пандемията „Пирин Голф” е отлично място за изолация, далеч от вируса и мръсния въздух в големия град. Много хора търсят спокойствие и усамотение. Комплексът е предпочитан и от хора, които могат да работят от разстояние. Те отсядат там по-продължително време. Собственици на къщи също идват почти всеки уикенд, а някои предоставят домовете си и на  техни приятели и близки.

Веско Маринов пада от ефираЛоша новина за Веско Маринов! Неговите вечни хитове вече няма да звучат задължително по национални и…May 29 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Вече четири години момче чака майка си да се върне…
error: Content is protected !!