Ето кой наследи имането на покойния проф. Юлиан Вучков

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Става дума за актьора Михаил Петров, двамата братя са родени от една майка, но имат различни бащи.
Братът на проф. Юлиан Вучков, актьорът от Народния театър Михаил Петров, по случай 70-ата си годишнина получи в наследство апартамента на известния водещ. Сиракът Виктор, който се е грижел до последните дни за професора, лично му е връчил ключа от жилището, което се намира срещу градинката на НДК.

Професор Вучков е имал много тежко детство: За малко не умрял от глад и не бил убит„Най-тежките и трагичните години са ми били детството, юношеските години и донякъде младежките, защо…Oct 3 2019vijti.com

Проф. Вучков почина преди месец на 83-годишна възраст, вечерта по време на излъчването на запис на старо негово предаване „Времена и нрави” с участието на Маргарита Хранова. Почувствал се е зле в ранния следобед, но се е надявал до последно да води рубриката си в този ден.

 

Двамата братя са родени от една майка, но имат различни бащи. Били са в нормални семейни отношения, докато майка им е била жива. След това спират да разговарят, както и да се виждат. Дори след кончината на по-големия си брат, Михаил категорично отказва да говори за него. Той не желае да коментира и какви са били отношенията им помежду.

Макар и далеч един от друг, животът на двамата братя се развива така, че Михаил Петров е единственият негов наследник. Проф. Вучков остава съвсем сам след кончината на любимата си жена Диана.

По ирония на съдбата, периодът, в който актьорът стана медийна звезда и интересен за общественото любопитство, съвпадна с подготовката на 70-годишния му юбилей, който той отбеляза в Народния театър с постановката „Един безумен свят”.

Финансите обаче от постановката той дари за инвалидна количка на младата актриса Вероника Янакиева-Христова, за да улесни играта й на сцената. Вероника остава инвалид едва 17-годишна, но не се отказва от мечтата си да се занимава професионално с театър – вече участва в постановката „Медея”.

„Не съм имал идеята да стана много популярен. Обстоятелствата в живота ми бяха такива, че реших да страня от публичността. Не съжалявам за това”, категоричен е актьорът, независимо че го свързват и с голямата банкова сметка от над 500 000 лева на брат му проф. Юлиан Вучков. Източник: БЛИЦ

Изплуват големи тайни за много пари преди смъртта на проф. Вучков: Водещият на „Времена и нрави“ е събрал в себе си доста притеснения в последните си дниКолоритният проф. Юлиан Вучков е събрал в себе си жестоки притеснения в последните си дни, научи БЛИ…Oct 1 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Лаборантката, която забрави жена повече от 6 часа в скенера…
error: Content is protected !!