Дървета, които НЕ трябва да се засаждат в двора, тъй като привличат само мъка, беди и нещастие

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Засаждането на овощни дървета в градината е съвсем логично. Някои хора обаче искат да видят декоративни широколистни и иглолистни дървета до къщата. Но преди да направите избор, струва си да се запознаете с народните поверия, които ще ви кажат кои дървета не трябва да се засаждат в двора.

Бреза

Брезата през цялото време символизира чистотата и е силен защитен агент. Това обаче не означава, че трябва да го засадите близо до дома си. Както казват нашите предци, духовете на гората живеят под корените на това дърво. Те могат да навредят много на човек.

Ако искате да избегнете това, засадете брези далеч от дома. Ако не се подчините и засадите тази красота във вашата градина, може да се случи следното:

  • тъгата, меланхолията, депресията ще станат ваши редовни гости;
  • ще възникнат конфликти между съпрузите, те ще започнат да си изневеряват;
  • жените са заплашени от различни заболявания, дори има риск от безплодие;

Плачеща върба

Въпреки че върбата е свързана с пристигането на Исус Христос в Йерусалим, това дърво се счита за символ на скръбта. Отдавна се смята, че собственикът ще умре от болести в рамките на една година, ако засади върба близо до къщата.

Винаги е било забранено да се засажда върба за раждането на бебе. Смятало се, че това ще бъде символ на смърт или нещастие за детето.

Туя

Туята винаги е бил свързана с гробищно растение. Тя внушава смъртта и скръбта. Според легендата това иглолистно дърво е много обичано от мъртвите, тъй като създава аура на тъга. Въпреки че туята е много декоративна, тя не трябва да се отглежда близо до къщата. Оказва лошо влияние и негативна енергия.

 Ако туята расте под прозореца, това ще доведе до редовни конфликти в семейството и неприятности. В къщата ще дойде неочаквано и много тъжно събитие. Това дърво лишава неомъжените момичета от шанса да си намерят семейство. Енергията на Туя привлича крадци, които могат да откраднат цялото имущество, придобито от собствениците.

Трепетлика

Кръстът, на който е разпнат Исус Христос е направен от трепетлика. Затова легендите казват, че това дърво е прокълнато. То е мощен енергиен вампир. Дървото постоянно се захранва от енергия (както добра, така и лоша). Намирайки се наоколо, човек веднага усеща слабост, апатия, той започва да има тежки мигрени.

Ако на мястото расте трепетлика, това може да причини болести и семейни проблеми.

Дървото на парите има женска енергия-Трябва да добавите мъжка енергия и да го окичите с нещо специално, за да има ефектНа дървото на парите се приписва способността да привлича пари, но не всеки знае какви опасни свойст…Oct 13 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Боядисване на яйца с оцет и сода: изригват във всички…
error: Content is protected !!