Да надникнем в живота на новата кралица-консорт: Ето кои са децата на Камила – доведените брат и сестра на принцовете Уилям и Хари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дълго време на Камила се гледаше като на жената, разрушила брака на принц Чарлз и принцеса Даяна. Приживе принцесата на народа дори заявява: “В тази връзка сме трима”. Въпреки това, със съгласието на кралица Елизабет ІІ, Камила бе провъзгласена за кралица консорт, получавайки титлата, след като принц Чарлз бе обявен за крал. По всичко личи, че британското общество най-после я е приело след дългите години, в които тя бе обвинявана за това, че има основна роля в разбиването на живота на Даяна.

Върху ковчега на Елизабет II откриха тайно послание, оставено от нея към… СНИМКИПриживе кралицата е наредила какви точно да бъдат цветята във венеца, който ще бъде положен над ковч…Sep 11 2022vijti.com


Бившата херцогиня на Корнуол има двама наследници – Том (роден през декември 1974 г.) и Лора (родена през януари 1978 г.), които са от нейния бивш съпруг Андрю Паркър Боулс. Двамата се разведоха през 1995 г. след повече от 20 години брак. Въпреки че кралят сега е техен втори баща, Том и Лора познават Чарлз дълги години, преди той да се ожени за майка им. Любопитен е фактът, че Чарлз е кръстник на Том, преди да стане негов пастрок.


През 2015 г. Том разкри, че поддържа тясна връзка с бившия принц на Уелс. „Винаги съм обожавал втория си баща, той винаги е бил мил, добър и прекрасен човек“, каза тогава синът на Камила, който e професионален критик на храна. „Той е човек, който носи топлина, интелигентност и човечност и мисля, че ако това някога се случи, той ще стане фантастичен крал.“

Том има две деца – дъщеря Лола (родена през 2007 г.) и син Фредерик (роден през 2010 г.), с бившата си съпруга Сара Буйс. Двамата се разделиха през 2018 г., след 13 години брак.


Лора от своя страна се омъжи за Хари Лопес през 2006 г. Двамата са родители на дъщеря Елиза (родена през 2008 г.) и близнаците Гюс и Луис (родени през 2009 г.). Когато доведеният брат на Лора – Уилям, се ожени за принцеса Кейт през април 2011 г., Елиза беше една от шаферките на церемонията.

Докато кариерата на Том го превърна в нещо като знаменитост в Обединеното кралство, то за Лора почти не се говори. След като завършва университета Оксфорд Брукс, тя започва кариерата си като куратор във Венеция, Италия, а по-късно – в The Space Gallery в Лондон. През 2005 г. тя съосновава лондонската галерия Eleven, която представя съвременни художници.


Въпреки че децата на Камила са близки с втория си баща, те рядко се снимат с Уилям и Хари. Когато Камила и Чарлз се ожениха през 2005 г., децата им позираха с тях за официални снимки в замъка Уиндзор. Том и Лора присъстваха, когато Хари се ожени за Меган Маркъл през май 2018 г.


Когато кралица Елизабет II почина на 96 години през септември 2022 г., Камила официално стана кралица консорт, но децата ѝ не получиха титли. Кралицата обяви официално одобрението си за промяната на титлата на Камила през февруари 2022 г. след години на спекулации как ще се казва тя след смъртта на Елизабет.


„Когато след известно време моят син Чарлз стане крал, знам, че вие ще окажете на него и съпругата му Камила същата подкрепа, каквато давате на мен“, каза Елизабет в изявление тогава. „И моето искрено желание е, когато това време дойде, Камила да бъде известна като кралица консорт, тъй като продължава своята лоялна служба“, гласеше тогава официалното съобщение.

Getty Images

Малкият син на Кейт и Уилям, принц Луи шокира всички с думите си за смъртта на Елизабет II Смъртта на британската кралица Елизабет II разтърси целия свят. Разбира се най-голям е шокът за бл…Sep 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!