Град от коронавирус заваля от небето в Мексико (Видео)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Градушка, наподобяваща молекулата на коронавируса, заваля в района на  Монтеморелос, Мексико и изуми местните жители.

Социалните мрежи бяха залети със снимки на „странния град“, а теории на конспирацията веднага започнаха да се разпространяват, съобщава БНТ.

В страната на живите мъртви: Разказ на една пациентка за това какво се случва в ловешка болницаСтрашен разказ за посещение в Спешното отделение на болницата в Ловеч набира популярност в социалнит…Jul 9 2019vijti.com

Метеорологът и консултант на Световната метеорологична организация Хосе Мигел Винас опроверга новите теории, като заяви, че явлението е „напълно нормално“.

„Вътре в бурята градът придобива сферична форма и натрупва слоеве лед отгоре. По време на силни бури, когато парчетата град станат доста големи, повечето от тях се сливат и се удрят едно в друго, което води до образуването на ледени шипове“, цитира думите му „Дейли Мейл“.

„Следователно това, което пада на земята, са сплескани ледени дискове, които са се образували от силни удари и са получили формата на звезди“, добави той.

По последни данни, 54 346 души са заразени с коронавирус в тази страна, а 5 666 са починали.

Наводнения, бедствия, застраховки: Това, което не ни казват по телевизиятаПреди време, когато пак имаше наводнения, давах интервю за банковия произвол на репортер от Нова тв.…Jul 2 2019vijti.com

Източник:оффнюз

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!