Българките полудяха по тези 5 японски тайни за красота

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Всички знаем колко е перфектна кожата на японските жени. Няма защо да крием, но няма българка, която да не иска да има порцеланова кожа като на гейшите.
Именно заради това от jenata.blitz.bg преди време споделихме чудна новина за бутилка вода и японски лифтинг. Редом с това разкрихме и страхотен японски метод за подмладяване.

Но сега от разгадахме петте тайни на японките, благодарение на които имат толкова красива, стегната и младежка кожа.
Ето петте тайни на японките за порцеланова кожа:

Страхотният зелен чай
Хубавото на тази напитка е, че може да се използва и за „вътрешна“ и за „външна“ красота. Пийте поне една чаша зелен чай на ден. Тази напитка има високо съдържание на антиоксиданти и подобрява метаболизма.

За да си направите страхотна маска за хубава кожа е необходимо да вземете чаша, пълна със зеления чай и да я охладите в хладилника. Щом течността изстине накиснете в нея тампон за лице, а след това претрийте кожата си с него.

С течение на времето това ще помогне да направите порите си по-малко видими, да намалите възпалението и да събудите вътрешното сияние на кожата си.

Не на мицеларната вода, да на маслата
Японските жени отдавна използват хидрофилни масла вместо мицеларна вода. Хидрофилните масла имат лека формула, благодарение на която те се превръщат в емулсия при контакт с вода и ефективно премахват грима, без да запушват порите. Поради факта, че лесно разтварят козметиката, очите и устните не трябва да се търкат, а една бутилка от тази течност е достатъчна за дълга употреба.

Масаж на лицето
Най-често козметиците ни съветват да направим почистване, пилинг или маска на лицето си, за да бъде то красиво и нежно. Но японките изобщо не прибягват до тези средства, а залагат само на качествен масаж на лицето.

Масажът помага на кръвта да циркулира по-добре, прави контура на лицето по-ясен и предотвратява преждевременното стареене. Такъв масаж може да си направите и сами.

Да живее лосионът 
Използвайте лосиони, защото те имат по-лека формула, незабавно се абсорбират и в същото време овлажняват кожата добре. Лосионите са идеални за жени, които имат нормална кожа.

Слънцезащитен крем – винаги!
Японските жени се страхуват много от ефектите на ултравиолетовото лъчение. Следователно дори и да се наложи да напуснат къщата си само за няколко минути, те винаги прилагат слънцезащитен крем или емулсия. Дори и през студените дни, когато навън не грее слънце.

Тайните символи на Людмила Живкова, вградени в НДК / СНИМКИВ проекта дъщерята на Живков вградила философията набогомилството и агни йога. Нищо чудно, че около …Jun 19 2022vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!