Ако видите тези 7 символа в сънищата си, трябва да сте внимателни

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

От време на време се събуждаме от сън, който е толкова странен, прекрасен или ужасяващ, че се чудим дали умът ни се опитва да ни подготви за бъдещо събитие. Възможно ли е сънищата да ни предупреждават за предстояща смърт или за шестица от тотото.
Но за добро или за лошо, здравият разум диктува, че сънищата едва ли биха могли да бъдат пророчески. Все едно да сънуваш, че се омъжваш за Доналд Дък и това да се сбъдне. Малко смешно, нали?
Въпреки това има седем символа, които доста често се срещат в сънищата на всеки от нас. Кои са те и какво означава тяхната символика?
Момичето от сънищата ми се появи на прага, а аз пропилях единствения си шанс да бъда истински щастливКолкото и да ме съветваха близки и приятели да не се занимавам с жена като Соня, аз глуповато ги пре…Jun 5 2019vijti.com

Липсващи зъби
Ако ви липсват зъби в устата по време на сън, това означава, че вероятно имате проблем със самочувствието. Не ви харесва вашият външен вид. Ако зъбите ви падат, докато говорите, това е знак, че гласът ви не се чува – не само в офиса, но и у дома.
Пари
Що се отнася до парите в съня, то има няколко възможни сценария. Може да спечелите лотарията или да изгубите всичките си спестявания.
Но докато най-приятните сънища са тези, в които печелите пари, то това може да е знак за тревога.

Ако сънувате банкноти или монети, пазете се от загуба на средства, независимо дали сте станали жертва на измама или на хазарт. Може би мозъкът ви се опитва да ви каже, че е време да преоцените навиците си за харчене.
Матури или друг вид изпити
Едва ли има нещо по-гадно за ученика или студента от това да сънува как го късат на изпит или му пишат двойка. Тези сънища подсказват за постравматичен стрес, свързан с провал, при хора, които имат високи амбиции за образованието си.

Влизане с взлом у дома
Не е много приятно дори на сън някой да влиза неканен в къщата ти. Домът е мястото, където е сърцето, където се чувстваш безопасно и в хармония.
Така че, ако някой или нещо нарушава тази безопасност в съня ви, това означава, че смятате, че личното си пространство за застрашено.
Източник: Мила
Лекари откриват диагнози по сънищата на пациентиНе толкова отдавна със сънищата се занимаваха само врачките, след това с тях се заеха и психотерапев…May 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!