Азис показа как изглежда 65-годшната му майка и всички ахнаха – Гергина получила 6-цифрена оферта от мъжко списание (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралят на поп фолка, Азис , никога не е крил произхода си, а напротив – горд е с това, че е от ромско потекло. И въпреки, че в последните години е изключително потаен относно личния си живот (визираме факта, че певецът се похвали с раждането на второто си дете, но досега е показал само 2 снимки на бебето, при това в гръб), понякога изпълнителят е способен на големи изненади.

С всеки свой пост Азис прави нови разкрития за живота си, за които никой не е подозирал. Този път той разкри нещо много интимно за майка си Гергина .

Азис с майка си

Оказа се, че майка му е получила оферта от шестцифрена сума , за да се съблече гола. Сега Васко, както е истинското име на певеца, събра смелост да разкрие тази истина от личния си живот.

Азис майка

„Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шест цифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България.

Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента. Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: „Васко майко, ял ли си“, сподели изпълнителят на „Мотел“ за своята майка.

Той не пояснява от кое мъжко списание са канили майка му, нито пък за коя държава става на въпрос. Вероятно поканата да се снима гола идва след като синът й е вече известен и има достатъчно пари, че да удържи на такова съблазнително предложение.

Приликата е повече от смайваща! Азис показа снимка на баща сиАзис поднесе поредна изненада за почитателите си в социалната мрежа. Досега Краля на фолка е показва…Nov 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!