Тъжен обрат за Крисия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Шокиращ и малко тъжен обрат предстои в кариерата на малката певица Крисия. 16-годишното момиче обмисля до една-две години да се премести да живее извън пределите на страната. Крисия Тодорова иска да гради кариера в Англия или Америка и споделя, че има ясно изграден план и ще се занимава с поп и джаз пеене.

Чаровната Крисия навърши 16 с грандиозна заря – ето как изглежда в момента, няма да я познаете За мнозина Крисия Тодорова е все още онова малко, сладко момиченце, което остави екипа на “Шоуто на…Aug 10 2020vijti.com

„Целта ми е да създам собствен стил, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя удоволствие“, разкрива Крисия. По думите на тийнейджърката зад граница е най-доброто място за развитие. Младата певица твърди, че в никакъв случай няма да забрави родината си и ще продължи да прави български песни. Макар Крисия да напусна Слави Трифонов, който я откри за музикалната сцена, успява да запази добри отношения с него и екипа му.

Варненката и семейството ѝ преценяват, че певицата трябва да продължи с развитието си сама. Ученичката планира и различни проекти с международни звезди. Неотдавна тя призна, че подготвя песен с руската рок сензация Руслан Вега. Той неотдавна беше в България, където двамата успяха да се срещнат и да обсъдят бъдещите си съвместни планове.

Крисия е единствената тийнзвезда, която успява да запази детското си излъчване и да не набляга на тежък грим и оскъдни дрехи. Макар според нея детството ѝ да е отминало, Криси разказва, че на моменти все още се чувства малка, пишат родни таблоиди.

Бащата на Крисия е задържан за убийство на пътя Русе – Варна Бащата на сребърната финалистка от детската „Евровизия“ в Малта Крисия Марин Тодоров е блъснал чов…Jun 21 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Идва студ, който светът не помни
error: Content is protected !!