Това тя ли е: Новата визия на Камелия побърка мрежата (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новата визия на Камелия побърка всички! На нея певицата изглежда напълно различна от това, което сме свикнали да виждаме. Тя е облечена в спортен екип, като на главата си небрежно е метнала качулка. Това необичайно облекло привлече погледите на нейните почитатели, а коментарите бяха разнопосочни. Певицата оприличи себе си като „хулиганка“.

Въпреки че Камелия е променила визията си, тя успява да запази своята марка и да впечатли публиката със сексапилния си стил. Горната част на екипа има странични ципове, които певицата небрежно е отворила, за да покаже част от силиконовите си гърди. Този смел жест я представя като изкусителна и с увереност в еротичната си визия, като постига желания ефект.

Самата Камелия определя себе си като „хулиганка“ с новия си аутфит. Тя не се притеснява от общественото мнение и носи с гордост нестандартните си облекла. Този нов начин на представяне може да бъде вдъхновение за младите фенове и да ги подтикне да бъдат по-смели в стила си.

Снимката, която Камелия пусна в Инстаграм, със сигурност събуди интереса на много хора и породи голямо разискване. Въпреки че не всеки ще одобри стила ѝ, трябва да признаем, че Камелия успешно постига целта си да бъде в центъра на вниманието и да провокира всякакъв тип коментари и реакции.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!