Тежък житейски период за Орхан Мурад, със съпругата му Шанай да пред развод

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Близки на фолк певеца Орхан Мурад споделиха, че на него му предстои несъмнено много тежък житейски период, защото със съпругата му Шенай са пред развод.
Оказва се, че проблемите в семейството на популярния изпълнител не са от вчера. Звездната двойка отдавна имала противоречия, кое от кое по-шумно и с драстични последици, разказват още с доловимо притеснение приятели на певеца.
След поредната семейна кавга, вбесена, красивата съпруга на легендарния изпълнител изтри много техни общи снимки от фейсбук профила си.
Нервите на Шанай се изострили особено в последната половин година, а отделно здравословните й проблеми са от доста години вече.
Съпругата на Орхан Мурад проговори за скандала и защо е изтрила семейните снимки„Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се карали, всичко между нас е съвсем наред. Изтрих няко…May 21 2019vijti.com

Кавгите между нея и Орхан Мурад в един момент станали ежедневие. Стигнало се дори до там, че певецът не смеел да отиде на разпивка с приятели, за да не последва поредната грозна кавга със съпругата му.
Познати до двойката гадаят каква може да е причината за дрязгите помежду им и поне засега се кълнат, че не са чували някой от тях да е изневерявал. Дали това е така обаче, само времето ще покаже, както и коментарите, които вероятно ще направят Орхан и Шенай.
Разбрахме още, че голяма част от напрежението в семейството ескалирало и от факта, че в последно време Орхан Мурад нямал достатъчно професонални ангажименти и съответно финансите в семейния бюджет осезаемо намалели.

Много притеснена за отношенията на родителите си е и скандалната Сузанита, чиято популярност поне засега не е застрашена от понижаване. И въпреки това тийнеджърката силно се надявала разводът да се размине и нещата в дома й отново да се укроят и да тръгнат по стария път, пише шоу блиц.
Наскоро съпругата на Орхан Мурад обясни за изтритите им общи снимки във Фейсбук, че това няма нищо общо с техните отношения и че те не са влошени. Слуховете обаче говоря съвсем друго, а дали разводът ще се превърне в реалност, тепърва предстои да стане ясно.
Източник: Марица
Орхан Мурад плаче от радост: Видях жена си, млада и красива еОрхан Мурад плаче от радост, след като „прогледна”. Изпълнителят получи смарт камера за незрящи, кат…Apr 26 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!