Снимки от имението на Мая Илиева в Доминикана: Палатът разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски център

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ваканционният палат на Мая Илиева в Доминикана разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски център – истинска приказка, мечта на всеки!
Истински легенди се носят за имотите на покойния Георги Илиев и вдовицата му Мая Илиева в Доминикана. Според слуховете Мая притежава няколко хотела в Пунта кана, както и имение, закупено след смъртта на Главния. Досега обаче никой не знаеше къде точно се намира и как изглежда прословутият палат. Единствена и първа „Галерия“ успя да се сдобие със снимка на луксозното имение. И мащабите му надминаха и най-смелите ни очаквания.
Наскоро гост на Мая Илиева в Доминикана е била нейната най-близка приятелка и бизнес партньор Адриана Тюркмен. Вдовицата на митичния Филип Найденов-Фатик посети Мая с голямата си дъщеря Александра. Двете бизнесдами често прекарват ваканциите си заедно в огромното имение на Илиеви. Тъй като социалните мрежи са табу както за Мая, така и за децата й, можехме само да гадаем за лукса в имението.
Мая Илиева показа, че има голямо сърце: Направи щедър жест към църква в КюстендилМая Илиева за пореден път показа, че има голямо сърце Мая Илиева показа, че има голямо сърце. Милион…Aug 19 2019vijti.com

Щерката на Адриана обаче прояви немарливост и се щракна пред владението на Главния, като беше полегнала върху един от ретро автомобилите на Мая. Шевролетът струва над 50 000 долара, но тази сума е нищо в сравнение с инвестицията на вдовицата в имението.
Разположен на територията на над 3 дка площ, имотът има огромна палмова градина с два плувни външни басейна и един вътрешен. Спалните били над 10, като всяко от трите деца на Мая разполага със собствена стая. В имението, разбира се, има и фитнес зала, както и отделно помещение за игра, наподобяващо детски център.
В Доминикана Мая и семейството й идват само за ваканциите. Иначе вдовицата живее в Панчарево заедно с Криста, Георги и Андреа. Къщата им в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж“ била не по-малка от тази в Доминикана.

В ъндърграунд средите от години се говори за имотното богатство на Жоро Илиев в Пунта Кана.Според градските легенди Главния купил на безценица огромни парцели от екзотичния курорт още преди градчето да стане атрактивна дестинация. Днес на тяхно място има построени няколко луксозни ризорта, от които годишно по сметката на Мая Илиева влизат милиони долари.


Източник: Флагман
Мая Илиева взе апартамент бижу в Париж: Живее точно до Айфеловата кулаМая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. висаджийски бос Жоро Илиев, взе апартамент в Париж, …Aug 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!