Слави Трифонов разказа за първата жена в живота си: Това е една история, която никак не искам да си спомням

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

През годините, откакто е на екран, Слави Трифонов си извоюва имидж на плейбой и ценител на женската красота. За 35 години любовен живот 52-годишният ерген е имал едва 3 по-сериозни връзки.
Всички те обаче са бръкнали дълбоко в душата му.
Психоложката Магдалена Ангелова, бившата беквокалистка в „Ку-ку бенд” Александра Раева и танцьорката от „Магаданс” Мартина Огнянова – са трите жени, към които Дългия е изпитвал някога истинска любов. Днес и трите са щастливо задомени, а Слави е все така самотен и нещастен в любовта. През леглото на Дългия са минали още пеещата писателка Ваня Щерева, актрисата Силвия Лулчева и куп неизвестни за широката аудитория дами.
Слави Трифонов горчиво съжалява за избора, който направиСлави Трифонов отново се замислял, дали не влезе в политиката и вече съжалявал за взетото си решение…Apr 14 2019vijti.com

Преди да се сдобие със звезден статут, обществено влияние и финансов просперитет и да се превърне в един от най-желаните ергени у нас, Слави бил пълен карък на любовния фронт, пише хотарена.
Учиндолецът нямал никакъв успех сред жените, а чувството му за хумор грам не му помагало в свалките.
Още първият му сблъсък с любовта белязало отношението му към жените.
Трифонов бил предаден от първото момиче, по което хлътнал. По ирония на съдбата по-нататък всяка една от неговите големи любови ще го изоставя. Първата му любов била мома-плевенчанка, която гостувала на баба си в Долни Дъбник.

В същото градче 14-годишният Слави ходел на риба с приятели. „Много се влюбих в тая Еленка. Виех като вълк срещу луната… Идеше ми да пукна. Странно – тази Еленка откликна. Съгласи се да се качи с мен на язовира. При палатките. Пихме ром, целувахме се, до нещо по-сериозно не стигнахме по причина, че винаги, когато настъпеше сакралният момент, аз до такава степен бях сигурен, че на мен това не може да ми се случи, че… Абе, голям комплекс…
Един ден имахме среща, за ходим на кино и тя не дойде. Чаках, чаках… Интимността беше нещо, което се случва на други хора, но и това не ми изглеждаше много сигурно.

Не просто далече от мен – той беше в друга вселена!
Когато ми се случи нещо подобно на интимност в края на 11 клас, меко казано се изложих”, откровено е споделял Дългия.
Трифонов не искал да си спомня за първата си интимна нощ, макар че в пристъп на откровение сподели със зрителите на вечерното шоу преживяванията си.
Заради изпития алкохол той не помнел нищо от флирта си в заведението и бил неприятно сюрпризиран, когато се събудил в леглото до непозната дебелана.

„Това е една история, която никак не искам да си спомням. Жената беше няколко пъти по-голяма от мен, като се има предвид, че по това време бях доста кльощав. Сигурно минаваше 120 кг”, шашна колегите си и зрителите на „Шоуто на Слави” Трифонов. Той нямал ясен спомен как се е озовал с нея в едни чаршафи, но шокът от събуждането си помнел много ясно.
Източник: Марица
Слави Трифонов разплака Гъмзата с мил жестСлави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък на един от своите подчинени. С…Apr 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!