Синът на Блатечки му вика „Асене”, вместо „тате“: Актьорът страда, че собственото му дете го приема за случаен човек

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Повече от година мина, откакто мачо актьорът Асен Блатечки спря да си играе на иди ми – дойди ми с манекенката Диляна Попова и трайно заживя с нея и общия им син Борил. Въпреки старанието на „лошото момче” на българското кино да го играе образцов баща, 5-годишният му наследник продължава да се обръща към него с неутралното „Асене”, вместо „тате”. Неприятната ситуация изнервяла до крайност Асен, но той стискал зъби, тъй като осъзнавал, че сам си е виновен, научи Lupa.bg.
Диляна отначало се опитвала да убеждава малчугана да не използва това обръщение, но след това се отказала. „Асен се опитва да не го показва, но никак не му е приятно, че собственото му дете го приема за случаен човек.
Рекордни печалби за родните звезди през 2018: Лили стана милионерка за година, Карамазов на нула, Зуека взе 5 пъти повече от Рачков, Графа назад с 311 бонаЛили Иванова е посрещнала 80-годишния си юбилей с голяма новина от счетоводителката си – че е станал…Jun 9 2019vijti.com

С години малкият е свикнал да вижда баща си чат-пат и е прихванал обръщението по име от майка си”, коментират в актьорската гилдия.
Моделката държала Борил да прекарва възможно най-много време с биологичния си татко, като се надявала това да изглади връзката помежду им. Постоянната заетост на Асен обаче означава, че той е по-рядко със синчето дори от времето, когато беше разделен с майка му. Нещо повече – от тази есен Блатечки тръгва на международно турне с Калин Врачански и постановката „Емигранти” и съвсем няма да се свърта у дома.
Иначе в арт средите се говори, че Асен и Диляна вече мислят за ново попълнение в семейството. Красавицатаа открай време мечтае да бъде многодетна майка и е категорична, че иска да има поне още едно дете.

Припомняме, че другото дете на Асен Блатечки, дъщеря му Катерина, днес е голямо момиче, което впечатлява не само с визия, но и с познания в различни сфери, узна HotArena.
А какво по-хубаво от красива и интелигентна млада дама?! По-рано в медийното пространство стана ясно, че Катето се познава с Борил и не само. Като кака на момченцето тя полага усилия за отглеждането му и му прави подаръци.
Скоро го е изненадала с колички и състезателна писта.
Двете деца дълго време не се познаваха. Заради крехката тийнейджърска възраст на Катерина Асен изчаквал тя да узрее за сближаването с полубрат й, писа „Телеграф“.
Източник: Лупа
Димитър Маринов обясни за Лили Иванова, къщата си и семейната драма, сполетяла го преди време„Лили Иванова няма нищо общо с историята с дома ни. Къщата ни я взе Янчо Таков, тя после получи апар…Mar 18 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!