Светлана Гущерова готви в златни съдове

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга Светлана Гущерова смая телевизионните зрители с луксозния палат, който обитава. Светлана отвори вратите на имението на мъжа си Християн Гущеров в софийския квартал „Бояна”, за да приеме гости като домакин в „Черешката на тортата”.

Светлана Гущерова издаде любопитни подробности от почивката си Азис: За последната фотосесия изкара шеф-готвача от хотела, за да ми държи чадъраФолкпевецът Азис е откраднал дюшек от магазин в Гърция, разбра HotArena. Издаде го не друг, а дружка…Oct 1 2019vijti.com

 

Бляскавият дом с размерите на резиденция, обитаван от Гонзовица, бе пищно декориран с бижута, картини на стари майстори, порцеланови и златни украшения и огромно яйце на „Фаберже”, щедро инкрустирано с диаманти. Мрамор, гранит, ламперии от дъб и орех и дизайнерски мебели на „Фенди” и „Версаче” бяха част от разточителния интериор в имението на бившата плеймейтка.

Светлана приготвя храната в съд със златни нишки, а даже в кухнята й има дървена ламперия и картини от масло с рамки от позлата. Снимки: тв екран

В „Черешката на тортата” Светлана сервира шампанско, черен хайвер, скариди, говеждо месо, като направи впечатление, че даже в кухнята, в която готви, виси картина от масло със златна рамка. Почти всички съдове, в които Светлана приготвяше вечерята, бяха със златни нишки. Тя сервира храната в лимитирана посуда на „Цептер”, сребърни прибори, постави и кристални чаши.

Светлана е обградена от 5-звезден лукс

Въпреки усилията й и максималния брой точки, които получи от Камен Алипиев, плеймейтката Дениз Хайрула, Атанас Месечков и Весела Нейнски, Светлана Гущерова не триумфира като победител. Наградата отиде у Кедъра.

Този златен гущер е подарък от Светлана за мъжа й Християн.

„Благодарна съм на моя мъж Християн, че промени живота ми и начина ми на мислене. Той е много умен, а даже е по-малък от мен, нищо, че прилича на по-възрастен. Накара ме да проумея, че съм правила много грешки като малка, такива неща съм си наготвила, че…”, покая се за окъпаното в мимолетни, но разгулни секс афери свое минало Светлана. Преди да се омъжи за Християн Гущеров, силиконовата гърла от Търговище преспа в стотици кревати, а сред любовниците й бяха както футболни звезди като Гонзо, така и застаряващи тузари с дебели портфейли.

Светлана Гущерова мечта за всеки мъж: Моделката се превърна в перфектната домакиняСветлана Гущерова вече готви Светлана Гущерова се превърна в домакиня. Майчинството тотално я промен…Oct 5 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!