Сашо Кадиев напълно изтри бившата си половинка от живота си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота си. Синът на Катето Евро е премахнал всички снимки с красавицата в социалните мрежи, но и тя е последвала примера му. Семейните проблеми на двойката не са от вчера, но доскоро те поддържаха отношения и бяха запазили общите си фотоси. Явно разривът в семейството е окончателен и няма път назад. Папараци на „Уикенд“ на два пъти изловиха Кадиев с любовницата му, като двамата въобще не се криеха.

Сашо Кадиев палува с любовница посред бял ден: От месеци в светските среди се шушука, че водещият на сутрешния блок по бТВ, Сашо Кадиев , си има …Feb 22 2021vijti.com

Избраницата на Сашо е висока, млада и стройна дама, която живее в столичния квартал „Манастирски ливади“. Двойката изкара заедно около 6 години, но в крайна сметка водещият на “Преди обед“ остави Таня, която е майка на единствената му дъщеря Катерина, пише Уикенд. Смуглата танцьорка и актьорът никога не са имали брак, но живееха на семейни начала. Клюките ги разделиха още в началото на 2020г., но и двамата отричаха.

Все още не е ясно каква е причината за раздялата, но най-вероятно актьорът и тв водещ просто е срещнал друга и се е влюбил. Явно Таня окончателно си е събрала багажа от дома им в Кокаляне. Двойката все пак се събра заедно за рождения ден на дъщеря си, която преди дни навърши 6 години.

Георги Кадиев: Държава, която 3 дни не може да открие на кого е една шахта Държава, която 3 дни не може да открие на кого е една шахта Община, която преди 2 години отказала…Feb 16 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Браво, българи! Масов вот на сънародниците ни в чужбина
error: Content is protected !!