Разрази се истинска тв война: Всички искат Краси Радков след шоуто на Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Истинска война за Краси Радков се разрази в тв ефира. Самият актьор се похвали, че е много търсен и желан от различни продуценти, научи HotArena.
„Преди три дни получих предложение да започна работа при един от големите продуценти у нас. Едва ли ще правим нещо пиратско, но… обмислям го като оферта”, заяви Радков на СлавиТрифонов.
Изненадата у Дългия не трая дълго и той бързо съобрази, че Краси не се шегува. Както е известно, шоуто на Слависпира след 31 юли, а искането е от страна на Трифонов. Не са малко желаещите да прилапат членовете на екипа му. А Краси Радков се превърна в ябълка на раздора.
Според екранната Баба Вуна бившите му колеги Любо Нейков и Евтим Милошев проявяват сериозен интерес към негово участие в проектите си, пише „България днес”. За тази цел те предложили и добри хонорари.
Вече се разбра как Краси Радков свали 15 кила за 2 месеца и изхвърли високото кръвно в коша„Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и болките…Jun 21 2019vijti.com

„Моля те, само не споменавай името на Халваджиян. Поне ти не!”, отговори на репликата на Краси Слави, в отговор, че освен Милошев и други се „бият” за него.
„Ама и той, я”, допълни Радков, при което залата избухна в смях.
Трифонов обърса потно чело и просто се призна за победен.
Факт е, че Халваджиян отдавна искат да работят с актьора и неведнъж са го канели в свои проекти. Много е възможно след края на предаването на Слави, Краси да смени не само шоуто, но и телевизията.

Засега обаче Любо Нейков отказва коментар за бъдещите си работни проекти с Краси Радков, а Халваджиян са във ваканция и не вдигат телефоните си. По всичко изглежда обаче, че след повече от 10 години под ръководството на Славистигат на Краси и той смята да се изявява самостоятелно.
Много е възможно актьорът да се върне в театъра, където вече има роля в пиесата на Иво Сиромахов „Островът”, режисирана от Съни Сънински. Освен това се очаква да се изявява и в различни фолк клубове, където е канен от години.
Комикът смята да се изявява и в чалгата, като дори записва собствени парчета по композиции на Евгени Димитров — Маестрото. И се надява с тях да пълни кръчми и дискотеки с апетитен хонорар.

В момента цената на Краси Радков за един час е 2500 лв, като същите хонорари във фолка прибират Милко Калайджиев, Тони Дачева и Нелина. Краси явно планира да разнообрази програмата си, а респективно и участията си.
Слави отдавна предлага своите актьори „под наем”, като Пайнера и дори прибира част от хонорара им, когато се изявяват по клубове или като конферансиета. Ресторантьорите пък са много по-доволни от участията на Краси и колегите му, които не само пълнят заведенията, но и носят приходи.

Актьорските вечери се радват на далеч по-голяма посещаемост, отколкото участия на звезди като Фики и Преслава. А и излизали по-евтино от гостуващите изпълнители, които прибират между 5 и 7 бона на час.
Източник: Хотарена
Баткото на Краси Радков работи в НАСА: Оказа се по-популярна личност от самия актьор, но зад ОкеанаБратът на Краси Радков се оказа по-популярна личност от самия него, но в Америка, узна HotArena. Еми…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!