Разногласията между Юксел Кадриев и Венелин Петков ескалират: Свалят водещия от ефир?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го пратят в обедните емисии
Гафовете на Юксел Кадриев в емисиите новини на Би Ти Ви нямат край, а с тях и глобите, които ежедневно получавал – пише в. „Уикенд“. От години скандалният новинар и неговият шеф Венелин Петков не могат да се дишат, а причината за тихата им война бе конкуренцията им. След като бившият новинар Венелин се издигна и стана директор на новините, враждата им се ожесточила – отбелязва изданието.
Нещата ескалирали през последния месец, когато Юксел Кадриев разбрал, че заплатата му отново е орязана. Заради многобройните лапсуси на Юксел шефът му започнал да го глобява. В нюзрума на телевизията често пристигали гневни писма и обаждания на зрители, които били възмутени от безобразните грешки на Юксел в ефир.
Стотици писма и оплаквания от работата на Юксел Кадриев му докараха големи главоболияГафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в най-тежките месеци от годината. Водещият…Feb 2 2019vijti.com

В интернет форумите също изобилства от възмутени коментари за издънките на новинаря.
Според зрителите е недопустимо телевизионер с 20-годишен опит да срича и пелтечи новините, да изговаря с грешки по-дългите думи,
а често да се киска пред малкия екран, след като сътвори поредния си нелеп гаф. Въпреки предупрежденията, новинарят не си вземал поука и продължавал да прави грешки.
„Ще започна да гледам новините по Би Ти Ви тогава, когато Юксел Кадриев се научи да чете!
Голям срам с това непрекъснато сричане!“ – жалва се зрителката Нели Петкова.
Според запознати Венелин Петков искал да свали Юксел от централната вечерна емисия и да го прави в обедните новини.

Припомняме, че тези зрителски недоволства не са от днес. От известно време в нюзрума на телевизията всеки ден получавали стотици писма и оплаквания от работата на водещия. Петков нямало как да се справи със ситуацията, освен с финансови глоби.
Първоначално само със 100—200 лева, но тъй като колегата му не си взимал поука, санкциите се увеличили.
В кулоарите на телевизията се шушука, че заради проблеми с алкохола Кадриев прави някои гафове. Преди години му взеха книжката за шофиране в нетрезво състояние и тогава спря да пие въобще, но сухият период не продължи дълго.
Източник: kliuki.ws
Бившият coциaлeн миниcтъp и дeпyтaт Eмилия Macлapoвa осъди България в СтрасбургБившият coциaлeн миниcтъp и дeпyтaт Eмилия Macлapoвa cпeчeли дeлo cpeщy Бългapия. C peшeниe oт днec …Feb 2 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!