Окончателно: Славена Вътова напусна мъжа си!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Славена Вътова напусна мъжа си и вече е в прегръдките на друг! Манекенката и пърхаща от легло на легло на богати господа от известно време управлява лускозен автомобил, който според корифеи в областта е на стойност поне 300 000 лева!

Славена Вътова преживява със сигурност доста труден период, след като отново се е изнесла от семейното огнище с Юлиян Цолов и сега живее под наем с двете им деца. Но това едва ли я притеснява чак толкова, поне докато е хубава и относително млада.

За нещастие на двамата, това се случва за втори път в последните 18 месеца. Предишното изнасяне беше породено от надеждата й да заживее с тогавашния си любовник – политологът Слави Василев. Шест месеца по късно обаче Славена се върна с подвита опашка и учудващо отново беше прибрана от Юлиян Цолов, на който тя съвсем наскоро прехвърлила нейния дял от апартамента им, а бизнесменът търси варианти да го продаде.

Законната й все още половинка – Юлиян Цолов, е с повдигнато обвинение от прокуратурата за измами в особено големи размери. Предстои му гастрол в съда където ще се обяснява какви ги е вършил. В последно време й се наложило да плаща сметките на цялото домакинство и даже и кафетата на Юлиян в продължение на година. Миската решила, че е време да зареже веднъж завинаги псевдо бизнесмена.

Явно Славена умее да мисли с няколко хода напред, защото доста бързо се е ориентирала и все по-често е забелязвана в компанията на нов мъж, който е закупил луксозната й кола.

Вътова и Юлиян Цолов имат две дъщери, но това не пречеше красавицата да споделя едно легло с Димитър Бербатов, естествено, в моментите, когато не се налага да си е вкъщи.

Славена Вътова се свали по гащи, Катето Евро я скастри (Еротични Снимки)Славена Вътова отново предизвика сърцебиене в мъжката половина от последователите си в социалните мр…Feb 1 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!