Наричат Марта Вачкова „колежке“, когато влезе в болница

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Марта Вачкова засипа колегите си с похвали. Актрисата гостува в „На кафе“, където разказа повече подробности за любимия медицински сериал на зрителите – „Откраднат живот“. Тя сподели и повече неща за своята героиня – сестра Жекова. Марта Вачкова говори и за отношенията с колегата си Владо Пенев.
Обичаната актриса не спести похвалите и възхищението си по отношение професионализма на своите колеги и обърна специално внимание на таланта на Юлиан Вергов. „Един любим мой момент от предишен сезон на „Откраднат живот“ е този, в който аз се карам на доцент Банков затова, че флиртува с всички сестри в болницата, а той изведнъж ме целува, нещо, което изобщо не беше написано в сценария.
Бившият на Марта Вачкова превърна живота й в истински ад, не спира с тормозаАктрисата стигнала до съд с бащата на дъщеря си Радостин В същински ад превърнал живота на Марта Вач…Apr 25 2019vijti.com

И какво мислите направи сестра Жекова – просто си оправи косата пред огледалото и се усмихна. Така го беше замислил Юлиан, да ме шокира по такъв начин, че и самата сестра Жекова да си каже: „Виждаш ли, и теб да беше подгонил, щеше да му се дадеш“, шегува се Марта.
Сестра Жекова
Актрисата разкри още, че винаги добавя нещо от себе си, когато влиза в ролята на сестра Жекова. „Текстът, такъв какъвто го пишат сценаристите, ми харесва много, но винаги добавям по нещо от себе си. Вече сме заснели толкова много сезони на „Откраднат живот“, че смело мога да кажа, че понякога те напасват думите на героинята ми по самата мен.

Лошото е, че станах още по-ревлива покрай сестра Жекова и вече не съм сигурна до колко аз давам на нея, а тя – на мен. Чувствам, че ставам все по-любопитна и давам все повече съвети на хората“, казва още Марта.
„Най-редовно ми се случва, когато вляза в болница да ме наричат „колежке“. Най-близките ни семейни приятели също са лекари. Откакто съм сестра Жекова непрекъснато получавам покани от различни лечебни заведения. Това са съвсем сериозни предложения, последното от които е от една голяма болница във Варна“, споделя обичаната актриса.
Марта разкрива и какво я свързва в Владо Пенев.

„Кой не би искал истинска любов с Владо. Аз съм щастлив човек не само в работата си, но и затова, че съм намерила най-точният и верен приятел, партньор, опора, съветник и мъж. Аз обожавам Владо във всичките му проявления. Обичам го всякак и съм щастлива, че той ме обича“, споделя Марта за отношенията си в Владо Пенев, пише nova.bg.
Източник: razkritia.com
Неземна вкусотия – рецепта за бюрек с гъби и пиле на Марта ВачковаКолкото е добра на сцената и пред камерата актрисата Марта Вачкова, поне толкова я бива и в кухнята.…Mar 6 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!