Напрежението идва в повече на Аделина Радева: Водещата с големи тревоги заради влошеното здраве на мъжа си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Аделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на мъжа си Борис. Режисьорът на мюзикъла „Оркестър без име“ закъсал с очите и се наложило да се подложи на интервенция, която да отстрани проблема. Мъжът на журналистката се доверил на специалистите в Александровска болница, като постъпил в очната клиника на болничното заведение. Благодарение на факира д-р Яни Здравков съпругът на Аделина успял да си оправи зрението.
Самият Борис призна, че проблемът му наистина не е бил за подценяване и е минавал за сериозен, като сподели, че лекарите в Александровска болница са сътворили същинско чудо с него. Макар да бил куражлия и да не давал вид на много притеснен, жена му треперела от нерви, докато лечението не приключило. Аделина била чувствителна на тема здраве още откакто родила сина си.
Приятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза: Водещата вече ходи на работа с метротоПриятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза, а водещият вече е зарязал колежката …Apr 15 2019vijti.com

Появата на момченцето е най-радостният и най-трудният момент за тв водещата, защото то било поставено в кувьоз.
Оттогава Радева треперела над най-близките си и дори обикновените им настинки я вкарвали в паника.
Голяма опора за пореден път ѝ бил Виктор Николаев, който преди време премина през идентична ситуация. При нелеп инцидент жена му Людмила падна и си счупи ръката, а на водещия му се наложи да влезе в обувките на неин личен асистент, да поеме изцяло домакинството и да се грижи за дъщеря им Дара, като я води и взима от училище ежедневно. На Виктор и Аделина им минавала през ума мисълта, че са станали жертва на проклятие, защото в последно време не им вървяло изобщо в личен план.

Самият Николаев преди няколко месеца бе хоспитализиран заради проблеми с бъбреците и се подложи на операция, която от дълго време отлагал. Възвръщането на силите му и вдигането на крака обаче му отне месец, в който той не беше на работа, а Аделина водеше предаването сама. Колегата ѝ обаче ѝ върнал жеста, като веднага ѝ предложил да си вземе отпуск, когато тя му споделила, че мъжът ѝ има проблеми от здравословно естество.
Източник: Ретро
Виктор Николаев се шири в три имота в топцентъра на София: Това се казва имотен кралВиктор Николаев едва ли може да бъде морален стожер по темата „Апартаментгейт“, показа справка на ПИ…Apr 18 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!