Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравила

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

В новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал
Близо два месеца след като Слави Трифонов изненадващо обяви, че няма да подпише нов договор с bTV и слиза от екран се появи истинската причина за разрива в отношенията между шоумен №1 и медията, пише lupa.bg. Оказа се, че не става дума нито за пари, нито за натиск, както първоначално се смяташе. Телевизията просто е имала изискване към предаването, което никак не се понравило на Дългия.
В новия договор, който от bTV предложили на Слави, основните параметри се запазвали, само че имало специално добавена клауза – шоуто да не се занимава с политика и агитационна дейност.
Слави Трифонов подарява счупен „Мерцедес“ S класа: Истината за прощалния подарък на шоумена лъснаГолемият прощален подарък на Слави Трифонов към един от зрителите на шоуто му – „Мерцедес“ S класа, …Jun 4 2019vijti.com

Ръководството на медията отчело, че Трифонов и екипа му в последните години заявяват амбиции да диктуват политическия ред в страната, затова решили да ограничат това. В контракта, който юристите на медията предоставили на Слави, ясно се посочвало, че предаването не може да провежда политически кампании и да агитира, а да се съсредоточи върху ясно зададения си първоначален формат – „забавно вечерно шоу с хумор, танци и музика“.
Политиката можело да присъства като скечове и вицове, но не и като обществена дейност – с кампании и обявяване на референдуми. Слави категорично отказал да приеме новите условия, което потвърждава слуховете, че възнамерява да участва в политическия живот на страната.

Това е причината той да отхвърли предложения договор. Както вече стана ясно, той основава движение, което ще подкрепи отделни кметове в повечето общини у нас. Публична тайна е, че именно Слави седи зад решението на омбудсмана Мая Манолова да се яви като независим кандидат за кмет на София.
Неприятната изненада за bTV дошла от там, че вместо на планирана работна среща,  Слави Трифонов решил да уведоми за решението си първо своята телевизионна аудитория, директно чрез предаването си. Така се стигнало до положение, при което три дни преди насрочената среща с изпълнителния директор на канала Флориан Скала, ръководството на телевизията научило от екрана за решението на продуцента да спре шоуто си след 19 години в ефир. Естествено, това никак не му се харесало, защото се почувствало пренебрегнато.
Източник: Марица
Алекс Раева развела трима: След раздялата си със Слави Трифонов минала и през леглото на Христо СираковСлед няколко тежки дългогодишни връзки, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” и водеща на „Х Фактор”…Jun 3 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Новинарят Богомил Грозев отсвирил бившата си любовница Мария Такова и…
error: Content is protected !!