Милен Цветков се връща на екран при Слави Трифонов: ТВ водещият със свое собствено предаване в новия проект на Дългия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ТВ водещият Милен Цветков се завръща на екран със свое авторско предаване в новия проект на Слави Трифонов, който ще стартира след изборите. Поне това гласят последните медийни слухове, разбра HotArena.
„Нищо не мога да отговоря на този въпрос на този етап. Както и дали ще водя предизборно студио в онлайн пространството. Предполагам, че ще остана в журналистиката, но не съм сигурен, зависи“, лаконичен беше той пред Галерия.
След като Нова ТВ свали предаването му миналото лято той беше поканен от Слави да води рубрика в несъществуващото вече „Шоуто на Слави“. Двамата се познават от ерата на „Ку Ку“, но явно предложението на Трифонов тогава така и не го удовлетворило.
Бившата съпруга на Милен Цветков – Йорданка, е преуспяла бизнес дама в ХоландияВ пълна мистерия е забулена бившата съпруга на Милен Цветков и майка на 23-годишната му дъщеря. Тя е…Sep 4 2019vijti.com

След това Цветков получи още няколко оферти за работа, едната от които в „България он еър“.
Покрай изборите той се изявяваше като водещ в интернет канала на „Демократична България“ като представяше кандидатите им. В последните месеци се говореше, че Милен се е приютил отново под крилото на отколешния си приятел – скандалния бизнесмен Димитър Пачеджиев, който е кръстник на сина му Боян.

Според слуховете крупният производител на салами и консерви с русенско варено направил кабинет на телевизионера в офиса си на бул. „Стамболийски“ и Цветков му помагал за бизнеса. Той има опит в областта като работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на миналия век. Тогава журналистът напусна БНТ след скандал със сегашния вицепрезидент Илияна Йотова. И повече от година беше началник на колбасарския му цех в село Горни Лозен.
Сега обаче Цветков се грижел за чуждестранната кореспонденция на месарската компания. Но телевизията му липсвала и това било временна работа. Милен има дълга биография и журналистическият му път никога не е бил лек.

Неведнъж е бил уволняван или принуждаван да напуска телевизиите, за които работи.
След промените си изкарва хляба като барман в столичното заведение „Коко“. Често общува с бившия си съученик Камен Воденичаров, който му предлага да се пробва в телевизията. По това време Камен вече е сред основателите на „Ку-ку“ по БНТ. Така Цветков попада в екипа му като прави анкети по улицата.

Легендата на БНТ Бригита Чолакова го харесва и го привлича в своя „Телевизионен неделник“, в който тогава се теглят числата от тотото, а журанлистът известно време отговаря за тази рубрика. След това постъпва в новините. Първо е репортер, а после става и водещ на „По света и у нас“. По Виденово време обаче се изпокарва с тогавашната шефка Илияна Йотова и напуска.
Известно време се пробва като управител на пловдивското заведение на Камен Воденичаров „Казабланка“, като първата му работа е да уволни 13 келнера накуп. В началото на 1997 се връща в БНТ като репортер в „Отзвук“.

Няколко месеца по-късно отново води „По света и у нас“.
Три години по-късно Силва Зурлева го кани в Нова ТВ, където започва да води сутрешния блок. И успява да раздвижи „мъртвия“ часови пояс. Пръв въвежда и открити телефонни линии. През 2008 дори смени Ники Кънчев като водещ на Биг Брадър.
Източник: Хотарена
Милен Цветков се завръща на екран, стана ясно коя телевизия го искаЛипсвали му камерите, разговорите със зрители по телефона и екипа от подбрани от самия него хора Мил…Jun 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!