Мариана Попова отново бременна?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мариана Попова май е в очакване на третото си дете. Lupa.bg се добра до снимки на певицата от преди ден, като на тях се вижда огромният корем на брюнетката. Феновете на изпълнителката се озадачиха от наедрялата й фигура и предположиха, че е бременна. 

Мариана Попова е засегната: Клюките за една жена тръгват от жени, които не могат да бъдат като неяМариана Попова отвърна на клюките, че се е разделила с Веселин Плачков! Певицата Мариана Попова отго…Jun 25 2019vijti.com

Оказва се, че певицата е криела корема си през цялото време, тъй като на нито една от снимките, които е публикувала, не се забелязва наедряването й. Почитателите на певицата имат леки съмнения дали просто любимата на Веселин Плачков не е похапвала повече в последните месеци и да е напълняла, или крие радостната вест и вече е поне в 7-ия месец на своята бременност.

Мариана Попова е на 41 години и роди преди 2 години дъщеря Екатерина от актьора Веселин Плачков. От септември 2019 изпълнителката и актьорът се заселиха в родния му Плевен и нищо чудно сега любимката на Георги Първанов да се е решила отново да дари с дете любимия си.

Поредната звездна двойка, която се развежда: Актьорът Веселин Плачков и певицата Мариана Попова вече не са заедноПоредната звездна двойка, която се разпадна, вече е факт – актьорът Веселин Плачков и певицата Мариа…Jun 13 2019vijti.com

Източник:лупа

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!