Майстор Караджов с пищна сватба в Сандански

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ и неговата любима Цветелина Димитрова сключиха църковен брак в църквата „Св. Георги“ в Сандански, след което вдигнаха пищна сватба в хотелски комплекс в курортния град.

Двойката има граждански брак от март 2021 г., но заради пандемията голямото тържество бе отложено. От предишните си връзки Цвети има дъщеря, а Влади – син.

„Когато се запознахме, бяхме ангажирани със своите си връзки. Работихме заедно и аз му казвах какво да прави. Веднъж той закъсня за снимки с около час и каза „Днес бързам, ако може малко по-рано да прикючим“. Тогава избеснях и му отговорих „Извинявай, ти кой беше?“ – сподели през декември 2020 г. в „Преди обед“ Цветелина Димитрова за началото на познанството си с майстор Караджов.

Снимка: Facebook.com/Bigmama.Cen

„Хората, когато се срещат, гледат да са изкъпани, нагласени, а ние с него година-две все потни, мръсни, прашни… Ядем на тротоара в кутийки, така че той е видял в мен всичко грозно, което може да се види“ – разказа тогава Цвети.

Предложението за брак идва изненадващо, когато са на морето. Всичко е импровизация и Влади Караджов прави пръстен от цвете. В началото дори Цветелина не вярва, че предложението е сериозно.

„Той си намери майстора, че има човек, който работи повече от него“ – сподели Цвети през септември 2020 г. в „Тази събота и неделя“.

„Реално погледнато, Цвети ми е била мечта цял живот. Красива, руса, работи повече от мен“ – допълни Влади Караджов в същото предаване.

„Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз поне не знаех. За тези, на които не им се чете, омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах булка, казах „ДА“ и се целунахме.
Отидох на снимки. Работен ден като всички други… И изведнъж влизат феите… И казаха, каквото имат да казват…
Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие лудо сърцето… А да не мърдаш. Не го асимилираш. ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане реалност…
А аз не знаех къде се намирам! Не можех да повярвам какво е направил за мен… Само и само да ме изненада! Все бях чувала за изненади, но за сватба-изненада – не бях. Много важни хора са участвали в заговора, повече от месец! А той играел театър… Севда и Никола застанаха до нас“ – разказа Цвети за гражданския брак през март миналата година.

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!