Любимата на Орлин Павлов-Абсолютна двойничка на Меган Маркъл-спокойно може да ги объркаш-снимки

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мулатката Диана, любимата на Орлин Павлов с поразителна прилика на Меган Маркъл
Чаровната половинка на Павлов и любимата на принц Хари са от смесени бракове, имат подобни черти на лицето, еднакви блестящи усмивки и визуалните прилики между тях са поразителни – отбелязва изданието.

Орлин Павлов се разплакал пред родилното, гледал бебето през стъклото на кувьозаОрлин Павлов с първи признания за бащинството! Орлин Павлов е много щастлив, че стана татко. Певецът…Mar 27 2019vijti.com

Диана признава, че приликата й с Мегън Маркъл прави впечатление на околните. Тя често се шегува с този факт, а интересна подробност е, че с мъжа й нарекоха дъщеря си с кралското име Елизабет.

Смуглата хубавица е единствената, която успя да обвърже Орлин Павлов с дете.

С изпълнителя се познават от цели 9 години, но едва от 2 имат любовни отношения. Срещнали се за първи път в БНТ, където Великова работела като гримьорка, а певецът имал участие в популярно предаване. Разменили по няколко думи, но тогава и двамата имали други гаджета, та нищо сериозно не се случило. После Диана заминала за Дубай и се установила там, така че прекъснали всякаква връзка.Преди 2 години обаче красивата мулатка се завърнала в България и потърсила Орлин Павлов по телефона, без да има кой знае какви очаквания. Павлов вече гонел 40-те и се чувствал готов за дете, което след 9 месеца се появило на бял свят.

Източник: ЗаЖената

Орлин Горанов ще е Мъдрецът на „Фермата“: Влиза със специална роля в петия сезон на риалититоГолемият певец Орлин Горанов ще влезе със специална роля в петия сезон на риалити шоуто „Фермата“, н…Aug 31 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!